ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός με τον στρατιωτικό χαιρετισμό του Ραμί

Βράζουν στην ΑΕΛ για την φάση της πτώσης του Μπάστος στην περιοχή της ΑΕΚ, που δεν καταλογίστηκε παράβαση από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Κωνσταντίνο Φωτίου, αφού θεωρούν ότι έπρεπε να υποδειχθεί πέναλτι. 

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, ανέφερε, «να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Δεν αξίζαμε να χάσουμε σήμερα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Δεχθήκαμε ένα γκολ όταν είμασταν στη επίθεση. Είχαμε ένα πεντακάθαρο πέναλτι. Όχι μόνο δεν δόθηκε, αλλά ο VARίστας δεν κάλεσε τον διαιτητή να δει την φάση. Δεν ξέρω γιατί δεν εξετάστηκε η φάση μας».

Σημείωσε ότι «είμαστε λυπημένοι γιατί μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από τον σημερινό αγώνα. Είχαμε και σ’ αυτό το παιχνίδι απουσίες. Πάλεψαν τα παιδιά σήμερα. Προσπαθήσαμε. Αξίζαμε κάτι περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι, τουλάχιστον μια ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιοι. Περιμένουμε μια δικαιολογία για αυτό το πέναλτι. Διερωτόμαστε γιατί αποβλήθηκε ο προπονητής μας».

Απαντώντας στα πυρά του κ. Αβραάμ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου απάντησε πως, «δεν υπάρχει κανένα πέναλτι για την ΑΕΛ. Το έχουμε δει. Θα μπορούσαμε και εμείς να πούμε για τον Τσιμπόλα που είχε κίτρινη κάρτα. Να φωνάζουμε για να δημιουργούμε εντυπώσεις; Η ΑΕΚ σήμερα ήταν καλύτερη. Πετύχαμε την νίκη, καλή συνέχεια στην ΑΕΛ. Κάνουν συναντήσεις οι Προέδροι και ερχόμαστε και γίνονται τα ίδια τα πράγματα. Λέμε ότι πρέπει να χαμηλώσουμε τους τόνους. Εμείς είμαστε από τις ελάχιστες εξαιρέσεις».

Δείτε την επίμαχη φάση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)