Ρίχνει ευθύνες σε Αστυνομία η ΑΕΛ για επεισόδια-«Εξαιτίας του πρώτου δακρυγόνου»

Για άλλη μια αγωνιστική σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ που διεξήχθη στην ΑΕΚ Αρένα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν σε χώρο πλησίον του γηπέδου και άρχισαν πετροβολισμό, με μέλη της Δύναμης να επεμβαίνουν και να προχωρούν στη ρίψη δακρυγόνων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έντονος ο απόηχος στο ντέρμπι-Νέα επεισόδια, το μπαλάκι στον Βρυωνίδη για ποινές  

Την ίδια ώρα, από την πλευρά της η ΑΕΛ ρίχνει τις ευθύνες στην Αστυνομίας για τα όσα έλαβαν χώρα έξω από την ΑΕΚ Αρένα. 

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν εξαιτίας του πρώτου δακρυγόνου που έπεσε στο πάρκινγκ των οπαδών της ΑΕΛ.

Όπως είπε «δεν υπήρξε κανένα περιστατικό πριν πέσει το δακρυγόνο, οι οπαδοί μας έφευγαν να πάνε στα αυτοκίνητα τους. Υπήρχαν διμοιρίες της ΜΜΑΔ στο παρκινγκ των δικών μας οπαδών και υπήρξε φραστική αντιπαράθεση, μεταξύ οπαδών μας και αστυνομικών. Χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο έπεσε το πρώτο δακρυγόνο και δημιουργήθηκε ότι δημιουργήθηκε. Ήταν πολύ βιαστική η κίνηση της Αστυνομίας, δεν υπήρχε κανένας ουσιαστικό λόγος. Μίλησα με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες, μετά το τέλος του παιχνιδιού. Δημιουργήθηκε πρόβλημα σε όλη την περιοχή και αν δεν κάνω λάθος και σε ένα παιδικό πάρτι εκεί λίγο πιο κάτω από το γήπεδο. Επηρεάστηκε όλο το γήπεδο και οι οπαδοί των δύο ομάδων».  

Για την ρίψη καρεκλών από τους οπαδούς της ΑΕΛ στο τέλος της αναμέτρησης ο Πλουτής Αβραάμ ανέφερε ότι «αυτά τα πράγματα κακός γίνονται, οποιοσδήποτε προκαλεί ζημίες στο γήπεδο της άλλης ομάδας. Όποιες και να είναι οι προκλήσεις. Δεν πρέπει να γίνονται ζημίες στα γήπεδα και σε ένα τόσο ωραίο όπως της ΑΕΚ».

«Δεν θέλουμε να δώσουμε συνέχεια καθώς σε ματς ποδοσφαίρου πάντα ανεβαίνουν οι παλμοί. Για όσα έγιναν όμως έξω από το γήπεδο περιμένουμε την έκθεση από την αστυνομία και τα καταδικάζουμε», ήταν η τοποθέτηση του εκπρόσωπου Τύπου της ΑΕΚ, αναφορικά με τα όσα έλαβαν χώρα εκτός του γηπέδου. 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)