Αποκαλύψεις Νεοφυτίδη-«Έρχονται κόκκινοι φάκελοι και η ΚΟΠ δεν ενημερώνει»

Θέση για τα στημένα παιχνίδια και τους κόκκινους φάκελους, πήρε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, ο οποίος κατήγγειλε ότι αναμένεται και άλλοι κόκκινοι φάκελοι από την UEFA.    

Μιλώντας στον ΣΠΟΡΤ FM για τη βιντεογράφηση αγώνων που δεν γίνεται στην Β' Κατηγορία ο Σπύρος Νεοφυτίδης είπε ότι «για άλλη μια φορά η ΚΟΠ μας εκπλήσσει αρνητικά και έχει παραλείψει τις δεσμεύσεις ακόμα και προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Το 2019 με την χειραγώγηση αγώνων η ΚΟΠ διέκοψε τα πρωταθλήματα και έγινε διάσκεψη τύπου για ενημέρωση και σύσταση επιτροπής που θα έβλεπε τους αγώνες αλλά αυτό ουδέποτε έγινε. Πέρυσι βιντεογραφούσαν τα παιχνίδια και αυτό ήταν και όπλο στα χέρια των ομάδων. Κατά δεύτερον λόγο η βιντεογράφηση βοηθούσε και στην ανάπτυξη του πρωταθλήματος για να γίνεται καλύτερη δουλειά. Φέτος από ότι φαίνεται ξέχασαν τις δεσμεύσεις που έγιναν και αποφάσισαν μόνοι τους να μην βιντεογραφούν τα παιχνίδια παρά τις φωνές των σωματείων και τώρα έχουμε ξανά φάκελο για έντονη στοιχηματισμό».

Για την απόφαση των σωματείων να βιντεογραφούν μόνα τους τα παιχνίδια αλλά και τα τηλεοπτικά στην Β' Κατηγορία ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ ανέφερε ότι «οι ομάδες ζήτησαν να βιντεογραφούν μόνες τους τα παιχνίδια και η ομοσπονδία ζήτησε από τα σωματεία να τα αποστέλλουν για τις ανάγκες της επιτροπής διαιτησίας… Αν είναι δυνατόν. Έχουν κακοδιαχειριστεί τα τηλεοπτικά, έχουν δώσει στα σωματεία Β’ κατηγορίας ένα κακό συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά. Όλες αυτές οι κινήσεις έριξαν στον λάκκο τον λεόντων τα σωματεία. . Περιμένουμε να βγάλουν στην δημοσιότητα τα συμβόλαια του ΚΟΠ TV. Θέλουμε να βγουν οι υπεύθυνοι της επιτροπής δεοντολογίας και οι εκπρόσωποι της αστυνομίας και να μιλήσουν. Μέχρι στιγμής για 2 και 5 ευρώ παραπέμπονται μόνο οι παίκτες. Δεν λέω ότι είναι νόμιμο αλλά εμείς κάνουμε τις κινήσεις για να ενημερώσουμε τα μέλη μας. Τα μέλη μας μέσα από απειλές αναγκάζονται να σταματούν το ποδόσφαιρο».

Για τους φακέλους που έρχονται από την UEFA πρόσθεσε ότι «έρχονται πολλοί φάκελοι από την UEFA αλλά δεν ενημερώνει η ΚΟΠ. Ευθύνη έχει και η Επιτροπή Δεοντολογίας και όχι μόνο οι παίκτες που παραπέμπονται σε δικαστικές».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία τάση να κυνηγούν τα Σωματεία για να τους κόβουν τις χορηγίες. Είμαστε κοντά στο να αποκοπούν σημαντικά ποσά για τα Σωματεία Β’ κατηγορίας και δεν ξέρω γιατί δεν αντιδρούν οι πρόεδροι. Δεν πάμε καθόλου καλά, υπάρχουν γενικά προβλήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

 

 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)