Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Προπονητής του μήνα ο Μπεργκ

  29/11/2022 08:09
Προπονητής του μήνα ο Μπεργκ

Προπονητής του μήνα ο Μπεργκ

  29/11/2022 08:09

Προπονητής του Μήνα για τον Οκτώβριο, μετά την ψηφοφορία των προπονητών της Α’ Κατηγορίας, αναδείχθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κύπρου.  

Ο Νορβηγός τεχνικός, μάζεψε 49 βαθμούς, παίρνοντας την ψήφο των 11 από τους 14 συναδέλφους του.

Η ανακοίνωση 

Ο Προπονητής της PAFOS FC ΧένινγκΜπέργκ αναδείχθηκε Προπονητής Του Μήνα για τον Οκτώβριο επικρατώντας κατά κράτος στη σχετική ψηφοφορία ανάμεσα στους προπονητές των ομάδων Α’ Κατηγορίας. Το έπαθλο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών από το 2015!

Ο Νορβηγός προπονητής μάζεψε 49 βαθμούς, παίρνοντας την ψήφο των 11 από τους 14 συναδέλφους του. Μάλιστα η πλειοψηφία, και συγκεκριμένα 8 τεχνικοί, έδωσαν στον κόουτς της Πάφου το απόλυτο των βαθμών (5).

Δεύτερος στις προτιμήσεις ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα με 19β, 3ος ο Αλεξέι Σπιλέφσκι του Άρη με 14β. και τέταρτος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς του ΑΠΟΕΛ με 12β.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους κανόνες του βραβείου, για κάθε μήνα ο κάθε ένας προπονητής των 14 ομάδων της Α’ κατηγορίας επιβραβεύει τους συναδέλφους του με 5, 3 και 1 βαθμούς, αξιολογώντας το έργο τους στη διάρκεια του μήνα.

Σκοπός του επάθλου «Προπονητής του Μήνα», που δίνεται εδώ και επτά χρόνια από τον Σύνδεσμο Προπονητών, είναι να αναδειχθούν τα πεπραγμένα των προπονητών, μέσα από τον φακό των ίδιων των προπονητών.

Στο τέλος της σεζόν, ο προπονητής που θα λάβει τις περισσότερες φορές το έπαθλο «Προπονητής του Μήνα», θα αναδειχθεί ως «Προπονητής της Χρονιάς».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας