Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Η επιστολή της ΚΟΠ για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων από τις 10 Νοεμβρίου

  05/12/2022 11:35
Η επιστολή της ΚΟΠ για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων από τις 10 Νοεμβρίου

Η επιστολή της ΚΟΠ για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων από τις 10 Νοεμβρίου

  05/12/2022 11:35

Έντονος είναι ο απόηχος των χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν πριν και μετά το ντέρμπι του Τσιρείου, το οποίος όμως δεν άρχισε ποτέ αφού η Αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, η οποία υπεραμύνεται και ρίχνει το μπαλάκι στην ΚΟΠ, στους επιτηρητές και σε όλους τους αρμόδιους, σε σχέση με τα όσα ντροπιαστικά καταγράφηκαν.  

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, επανάφερε το θέμα της απαγόρευσης της μετακίνησης των φιλάθλων, αφήνοντας αιχμές κατά της ΚΟΠ, η οποία όπως ανέφερε, δεν απάντησε στις τρεις επιστολές της. 

Ωστόσο, στην αντίπερα όχθη, διαμηνύεται πως επιχειρείται από πλευράς Αστυνομίας ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από την ουσία του θέματος σε σχέση με τα έκτροπα που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Τσίρειο Στάδιο, με τους ιδιοκτήτες μάλιστα υποστατικών που υπέστησαν ζημιές, να εξαπολύουν δριμύ κατηγορώ κατά της Αστυνομίας, την οποία καταγγέλλουν πως παρέμεινε σε απάθεια, ενώ οι χούλιγκαν έκαναν ζημιές σε περιουσίες. 

Η αστυνομία προτάσσει πως απέστειλε στη ΚΟΠ τρεις επιστολές με εισήγηση για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, χωρίς να λάβει απάντηση από την Ομοσπονδία.

Εντούτοις, πληροφορίες αναφέρουν πως επί της ουσίας η ΚΟΠ, από τις 10 Νοεμβρίου 2022, εισάκουσε τις εκκλήσεις της Αστυνομίας και συμπεριέλαβε στους πειθαρχικούς της κανονισμούς την ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων. Η σχετική απόφαση κοινοποιήθηκε σε όλους τους αρμόδιους φορείς και είχε προαναγγελθεί και από την Ομοσπονδία στις 4 Νοεμβρίου.

4394717514142729 image

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας