Η επιστολή της ΚΟΠ για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων από τις 10 Νοεμβρίου

Έντονος είναι ο απόηχος των χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν πριν και μετά το ντέρμπι του Τσιρείου, το οποίος όμως δεν άρχισε ποτέ αφού η Αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, η οποία υπεραμύνεται και ρίχνει το μπαλάκι στην ΚΟΠ, στους επιτηρητές και σε όλους τους αρμόδιους, σε σχέση με τα όσα ντροπιαστικά καταγράφηκαν.  

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, επανάφερε το θέμα της απαγόρευσης της μετακίνησης των φιλάθλων, αφήνοντας αιχμές κατά της ΚΟΠ, η οποία όπως ανέφερε, δεν απάντησε στις τρεις επιστολές της. 

Ωστόσο, στην αντίπερα όχθη, διαμηνύεται πως επιχειρείται από πλευράς Αστυνομίας ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από την ουσία του θέματος σε σχέση με τα έκτροπα που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Τσίρειο Στάδιο, με τους ιδιοκτήτες μάλιστα υποστατικών που υπέστησαν ζημιές, να εξαπολύουν δριμύ κατηγορώ κατά της Αστυνομίας, την οποία καταγγέλλουν πως παρέμεινε σε απάθεια, ενώ οι χούλιγκαν έκαναν ζημιές σε περιουσίες. 

Η αστυνομία προτάσσει πως απέστειλε στη ΚΟΠ τρεις επιστολές με εισήγηση για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, χωρίς να λάβει απάντηση από την Ομοσπονδία.

Εντούτοις, πληροφορίες αναφέρουν πως επί της ουσίας η ΚΟΠ, από τις 10 Νοεμβρίου 2022, εισάκουσε τις εκκλήσεις της Αστυνομίας και συμπεριέλαβε στους πειθαρχικούς της κανονισμούς την ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων. Η σχετική απόφαση κοινοποιήθηκε σε όλους τους αρμόδιους φορείς και είχε προαναγγελθεί και από την Ομοσπονδία στις 4 Νοεμβρίου.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)