BINTEO: Καθάρισε την Καρμιώτισσα με τεσσάρα και επέστρεψε στις νίκες η Ομόνοια

Επιστροφή στις νίκες για την Ομόνοια, η οποία επικράτησε με 4-0 της Καρμιώτισσας, σε αγώνα που διεξήχθη στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.   

Το τριφύλλι με τη νίκη του ανέβηκε στην 6η θέση και έφθασε τους 19 βαθμούς, ενώ από την άλλη η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται στην 9η με 15.

Η Ομόνοια ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στην επανάληψη κατάφερε να σκοράρει τρία γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι.

Οι πράσινοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 23' της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, μετά από λάθος πάσα του Λοΐζου, ο Τάντι έγινε δέκτης της μπάλας και επιχείρησε να τη δώσει πίσω στον Κνόμπλοχ, ωστόσο αυτή κατέληξε στα δίχτυα, αντί στα πόδια του κίπερ της ομάδας του. 

Στο 56' ο Λέζιακς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.  Ο Ντίσκερουντ έκανε τη σέντρα και μετά από λάθος της άμυνας της Καρμιώτισσας, ο Λέζιακς από κοντά σκόραρε και έκανε το 2-0.

Στο 69' ο Λοΐζου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Μετά από πάσα του Καρίμ, ο νεαρός άσος των πρασίνων ντρίμπλαρε και νίκησε τον Κνόμπλοχ.

Στο 86΄ο Κακουλής, από κοντά, έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Μάθιους, Γιούστε, Μίλετιτς (79' Παναγιώτου), Λέτσιακς, Κασάμα (63' Κούσουλος), Μιξ, Χαραλάμπους (74' Μπεζούς), Κίτσος (74' Κακουλλής), Λοΐζου, Χούπερ (63' Ανσαριφάρντ).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Τάντι, Χούμποτσαν, Αγγελή, Τζανακάκης (59' Σελούτσκα), Μαλόνε (74' Νεοφύτου), Μπεν Σαλάμ, Ελ Αλουχί (80' Ανδρονίκου), Καλτσάς, Κουλιμπαλί (59' Χατζηβασίλης), Ζελάγια (46' Ντούρις).

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...
Το ακριβές πόρισμα της υπόθεσης του Μισέλ Πλατινί