Η θέση της Ανόρθωσης για το βίντεο με Ουάρντα και η απάντηση για Λάζαρο

Για την επόμενη ημέρα της ήττας από τον Άρη αλλά και την αψιμαχία του Αμρ Ουάρντα με οπαδούς, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Κυριακής, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης. 

Σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Χριστοφόρου ανέφερε ότι «έγινε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ήταν σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν η δική μας. Είχαμε εμείς τις δικές μας ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο 1ο ημίχρονο. Αλλά είναι αλήθεια ότι υστερούμε στην αποτελεσματικότητα και να κάνουμε γκολ της ευκαιρίες μας. και αυτό το πληρώνουμε δυστυχώς ακριβώς. Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα δεν υπάρχει η περίπτωση να αλλάξει η κατάσταση».

Για την μεταγραφική ενίσχυση είπε πως «ο προπονητής μας είπε πως χρειάζεται να υπάρξει ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο. Μια επιτυχημένη μεταγραφική ενίσχυση θα μας βοηθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η διαδικασία του προγραμματισμού είναι σε πλήρη εξέλιξη. Όταν υπάρξουν αποφάσεις θα ενημερωθείτε. Σαφώς αναζητούνται ποιοτικές που θα μπορέσουν να μπουν άμεσα στην ομάδα».

Για την πρόσληψη σκάτουτερ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης είπε ότι «ειναι μια ειλημμένη απόφαση. Είναι τυπικό πλέον το ζήτημα να υπάρξει πρόσληψη και να ξεκινήσει δουλειά».

Για το ρόλο του Γιάννου Κωνσταντίνου πρόσθεσε ότι «έχει ήδη ανακοινωθεί ότι ανατέθηκαν συγκεκριμένα καθήκοντα στον Γιάννο Κωνσταντίνου. Ως μέλος του ΔΣ, έχει αναλάβει τα καθήκοντα τους επικεφαλούς του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δεν αντικαθιστά το πόσο του τεχνικού διευθυντή, είναι ξεχωριστό πόστο το συγκεκριμένο. Θα συμμετέχει στα θέματα του προγραμματισμού, με τον τελευταίο λόγο να ανήκει στον προπονητή της ομάδας».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανέφερε ότι «είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το συγκεκριμένο. Θα πρέπει η ομάδα να πάει συγκεντρωμένη και οι παίκτες να δώσουν το 100% απέναντι σερ μια ομάδα που απέδειξε το περασμένο Σάββατο τι ζημιά μπορεί να σου κάνει».

Για την αψιμαχία που είχε ο Ουάρντα με οπαδούς της Ανόρθωση ο Δημήτρης Χριστοφόρου ανέφερε πως «η ουσία δεν είναι τα επί μέρους. Αυτή τη στιγμή η ουσία είναι η Ανόρθωση και το πώς μπορεί να γίνει καλύτερη για να δώσει χαρά στον κόσμο της. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας να βελτιωθεί».

Σε ερώτηση για το τι συμβαίνει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης είπε πως «αντιλαμβάνεστε αυτό δεν μπορώ να σας το απαντήσω εγώ, το γιατί δεν χρησιμοποιείται ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής. Μπορώ να πω πως ο Λάζαρος είναι διαθέσιμος, δεν έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα. Είναι επίσης μια συζήτηση που δεν έχει νόημα πλέον να την ανοίξουμε. Νόημα έχει να κάνουμε τρία πράγματα, να παλέψουμε τα τρία παιχνίδια που έμειναν το 2022 και το 2023 να μας βρει σε καλύτερη θέση βαθμολογικά αφενός αλλά και ενισχυμένους σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Ο έντονος διάλογος του Ουάρντα με οπαδό της Ανόρθωσης-«Έλα εσύ παίξε μπάλα»

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)