Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Απογοητευμένος ο Μπεργκ-«Εκτός από τα γκολ, ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε άλλες ευκαιρίες»

  09/12/2022 21:56
Απογοητευμένος ο Μπεργκ-«Εκτός από τα γκολ, ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε άλλες ευκαιρίες»

Απογοητευμένος ο Μπεργκ-«Εκτός από τα γκολ, ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε άλλες ευκαιρίες»

  09/12/2022 21:56

Απογοητευμένος ο προπονητής της Πάφου, Χένινγκ Μπεργκ, μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ.  

«Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε το παιχνίδι, ειδικά σε ένα παιχνίδι που κάναμε αρκετά καλά πράγματα. Εκτός από τα γκολ, ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε άλλες ευκαιρίες. Θα πρέπει να ήμασταν καλύτεροι στις φάσεις που δημιουργηθήκαμε. Ήμασταν πολύ κοντά στο να κερδίσουμε ένα πέναλτι έτσι ώστε να βάλουμε περισσότερη πίεση. Ήταν πολύ άτυχο για τον Κανέ να δεχθεί τις δύο κίτρινες κάρτες. Πρέπει να είναι προσεκτικός όταν έχει κίτρινη αλλά ν πιστεύω ότι ήταν κίτρινη κάρτα στο δεύτερο φάουλ. Όταν δεχόμαστε γκολ με αυτό τον τρόπο είναι πολύ δύσκολο. Κυριαρχήσαμε στο σημερινό παιχνίδι, αλλά όταν δέχεσαι με αυτόν τον τρόπο τα γκολ, έρχονται οι ήττες», ανέφερε ο Νορβηγός τεχνικός.

Προσθέτοντας ότι «το ποδόσφαιρο μερικές φορές έτσι είναι. Έχουμε πετύχει τέρματα όμως σήμερα δεν καταφέρουμε να σκοράρουμε σε καλές ευκαιρίες. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Μερικοί παίκτες που έπαιξαν ήταν αρκετά καλοί, δεν πρέπει να δεχόμαστε δύο τέρματα με αυτό τον τρόπο».

Σε ερώτηση εάν θα επηρεάσει αυτή η ήττα είπε πως «θέλουμε να είμαστε μία σοβαρή ομάδα και ανταγωνιστική. Αυτά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια που πρέπει να τα επεξεργαστούμε και να βελτιωθούμε».

Για το αν πιστεύει στο πρωτάθλημα ο τεχνικός της Πάφου είπε πως «βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν το λέμε απλώς αυτό, το εννοούμε. Είμαστε σε καλή θέση. Αν λέγαμε στην αρχή της σεζόν ότι θα είμαστε εδώ που είμαστε κάποιοι ίσως να το αμφισβητούσαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας