Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πάγωσαν με Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό-Φόβοι για ζημία στον έσω πλάγιο

  14/11/2019 18:56
Πάγωσαν με Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό-Φόβοι για ζημία στον έσω πλάγιο

Πάγωσαν με Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό-Φόβοι για ζημία στον έσω πλάγιο

  14/11/2019 18:56

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού γλίστρησε μόνος του στην προπόνηση της Πέμπτης και μετέβη εσπευσμένα για μαγνητική. Πρώτη εκτίμηση για ζημιά στον έσω πλάγιο, εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

Με ένα απρόοπτο που πάγωσε τους πάντες στο Κορωπί ξεκίνησε η προπόνηση του Παναθηναϊκού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς ο Γκίας Ζαχίντ εγκατέλειψε με πόνους στο γόνατο το πρόγραμμα των συμπαικτών του! 

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός γλίστρησε μόνος του σε μία φάση της προπόνησης και αισθάνθηκε έντονους πόνους στο γόνατό του. 

Αμέσως, μετέβη εσπευσμένα από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού στο νοσοκομείο για να βγάλει μαγνητική τομογραφία η οποία θα καταγράψει το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί. 

Η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για ζημιά στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και όχι για κάτι χειρότερο, αλλά η οριστική ετυμηγορία θα προκύψει σε περίπου δύο ώρες.

Επί της ουσίας, το καλό νέο θα είναι εάν ο Ζαχίντ έχει υποστεί απλώς διάταση-κάκωση και το κακό νέο εάν διαπιστωθεί ότι υπάρχει ρήξη. 

Ανάλογα µε το βαθµό της διεύρυνσης, που είναι αντίστοιχη µε τη βαρύτητα της κάκωσης, οι ρήξεις του έσω πλαγίου διακρίνονται σε τρεις βαθµούς:

Πρώτου βαθµού: απλή διάταση ή ρήξη µέχρι το 1/3 των ινών του συνδέσµου.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΕδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Δεύτερου βαθµού: ρήξη του 1/3 µέχρι 2/3 των ινών ή µερική ρήξη του συνδέσµου.

Τρίτου βαθµού: ρήξη µεγαλύτερη των 2/3 των ινών του συνδέσµου ή πλήρης ρήξη.

Πηγή: Sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας