Νίκες για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ισόπαλος ο Παναθηναϊκός

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο για την 29η αγωνιστική της Super League και η απουσία σκοπιμότητας από τις δύο ομάδες είχε ως αποτέλεσμα ένα ανοιχτό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και 7 συνολικά τέρματα.
 
Ντα Κόστα (30'), Σεμπά (57'), Πουλίδο (69'), Πάρντο και Ουάρντα (88'), Κάπελ (90') τα γκολ του αγώνα.
 
Πριν την έναρξη του αγώνα ο Γιώργος Κούσας προσέφερε απεικόνιση του Τρίτορμου στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ενώ οι παίκτες του Παναιτωλικού κράτησαν πανό που έγραφε "Forca Clesio" και πήγαινε στον συμπαίκτη τους που έχασε τον πατέρα του πριν μερικές ημέρες.
 
Ο Ολυμπιακός κάθε άλλο παρά πτοήθηκε από τις απουσίες των Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Σαλίνο ή το γεγονός πώς έμειναν στον πάγκο οι Ιντέγε και Πάρντο. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έφτασαν τα επίπεδα του σκορ στο 5-0, πριν ο Παναιτωλικός μειώσει με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Καταπληκτική εμφάνιση από τον Φορτούνη, που σκόραρε, μοίρασε δύο ασίστ και ήταν μια διαρκής πηγή έμπνευσης για τους φιλοξενούμενους και... πονοκεφάλου για τους γηπεδούχους.
 
Ολα μηδέν ήταν απόψε στην Τρίπολη και ως φυσικό επακόλουθο Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός έμειναν φυσιολογικά στο 0-0. Οι γηπεδούχοι “καίγονταν” για την κατάκτηση της νίκης προκειμένου να αυξήσουν κατακόρυφα τις ελπίδες τους για είσοδο στα πλέι οφ, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τους χώρους μπροστά στην εστία του Στιλ, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Αστέρας Τρίπολης ωστόσο θα μπορούσε να είχε κατακτήσει τη νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά ο Τελάντερ έσωσε το Τριφύλλι αποκρούοντας πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μάσα, μετά από βαθιά μπαλιά του Τσάβες και άστοχη έξοδο του Στιλ εκτός περιοχής (93’).
 
Η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες απέναντι στον Πανιώνιο, όμως ο Τόμας Πέκχαρτ... αψήφισε τις αριθμητικές ισορροπίες και πετυχαίνοντας δύο γκολ (72', 80') επανέφερε τους Κιτρινόμαυρους στα τρίποντα. Ο Μπαρμπόσα και τις δύο ασίστ, που... ήρθε -όπως και ο Τσέχος- από τον πάγκο.
 
Το πρώτο γκολ του Μάριν Λέοβατς με την φανέλα του ΠΑΟΚ δέκα λεπτά πριν το τέλος, έσωσε από περιπέτειες τον μετριότατο Δικέφαλο (2-0 τον Λεβαδειακό), ο οποίος εξασφάλισε την είσοδο του στα πλέι-οφ.
 
Τα αποτελέσματα:
 
ΑΕΚ – Πανιώνιος 2-0
 
Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 0-0
 
Καλλονή – Ατρόμητος 2-4
 
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2-5
 
Πανθρακικός – Ηρακλής 0-3
 
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 2-0
 
Βέροια – Ξάνθη 1-1

Δειτε Επισης

Ντέμης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά»
Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού-Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα
Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία