Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Τέλος ο Ιμπαγάσα από τον Ολυμπιακό, αναλαμβάνει ο Οκκάς

  27/09/2022 14:21
Τέλος ο Ιμπαγάσα από τον Ολυμπιακό, αναλαμβάνει ο Οκκάς

Τέλος ο Ιμπαγάσα από τον Ολυμπιακό, αναλαμβάνει ο Οκκάς

  27/09/2022 14:21

Ο Ολυμπιακός με την άφιξη του Μίτσελ κάνει αρκετές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Είδαμε την αναβάθμιση του Ζοσέ Ανιγκό, για παράδειγμα. Υπάρχει όμως και μια αποχώρηση. Αυτή του Αριέλ Ιμπαγάσα από τον Ολυμπιακό Β. Η απόφαση μοιάζει να είναι οριστική σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.    

Ολυμπιακός Β και Αριέλ Ιμπαγάσα δεν συνεχίζουν μαζί. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια αυτής της απόφασης, αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός πως έγινε λίγες μέρες μετά την άφιξη του Μίτσελ. Όπως επίσης, δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Ολυμπιακός Β είχε πολύ κακή απόδοση στο φιλικό με την πρώτη ομάδα. Παρά το γεγονός πως είχε και αρκετούς παίκτες από την πρώτη ομάδα.

Παράπονο από τον Αργεντινό δεν έχει κανείς στον Ολυμπιακό. Διότι, η προσφορά του στις ακαδημίες είναι σημαντική και πολυετής. Ο ίδιος το έλεγε αρκετό καιρό πως αναζητά το κάτι παραπάνω. Ιδανικά, εντός Ολυμπιακού.

Οκκάς αντί Ιμπαγάσα

Τη θέση του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό Β, θα πάρει ο Γιάννης Οκκάς. Αυτή η απόφαση είναι ειλημμένη και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Για τη θέση είχε ακουστεί και ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος αποχώρησε από τον Λεβαδειακό.

Οι σχέσεις πάντως του Μίτσελ με τον Ιμπαγάσα, δεν ήταν κακές πάντως. Κάθε άλλο. Τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε και το σενάριο να προστεθεί και στο τιμ του Ισπανού κόουτς, στην πρώτη ομάδα. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε να ισχύει κι αυτό το ενδεχόμενο. Να τελείωσε τη θητεία του στον Ολυμπιακό Β. για να πάρει την αναβάθμιση. Θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.

Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν. Με άλλα λόγια, δεν πρέπει να αποκλείσουμε και το σενάριο να μείνει εκτός Ολυμπιακού γενικώς ο 46χρονος τεχνικός.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας