Τέλος ο Ιμπαγάσα από τον Ολυμπιακό, αναλαμβάνει ο Οκκάς

Ο Ολυμπιακός με την άφιξη του Μίτσελ κάνει αρκετές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Είδαμε την αναβάθμιση του Ζοσέ Ανιγκό, για παράδειγμα. Υπάρχει όμως και μια αποχώρηση. Αυτή του Αριέλ Ιμπαγάσα από τον Ολυμπιακό Β. Η απόφαση μοιάζει να είναι οριστική σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.    

Ολυμπιακός Β και Αριέλ Ιμπαγάσα δεν συνεχίζουν μαζί. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια αυτής της απόφασης, αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός πως έγινε λίγες μέρες μετά την άφιξη του Μίτσελ. Όπως επίσης, δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Ολυμπιακός Β είχε πολύ κακή απόδοση στο φιλικό με την πρώτη ομάδα. Παρά το γεγονός πως είχε και αρκετούς παίκτες από την πρώτη ομάδα.

Παράπονο από τον Αργεντινό δεν έχει κανείς στον Ολυμπιακό. Διότι, η προσφορά του στις ακαδημίες είναι σημαντική και πολυετής. Ο ίδιος το έλεγε αρκετό καιρό πως αναζητά το κάτι παραπάνω. Ιδανικά, εντός Ολυμπιακού.

Οκκάς αντί Ιμπαγάσα

Τη θέση του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό Β, θα πάρει ο Γιάννης Οκκάς. Αυτή η απόφαση είναι ειλημμένη και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Για τη θέση είχε ακουστεί και ο Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος αποχώρησε από τον Λεβαδειακό.

Οι σχέσεις πάντως του Μίτσελ με τον Ιμπαγάσα, δεν ήταν κακές πάντως. Κάθε άλλο. Τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε και το σενάριο να προστεθεί και στο τιμ του Ισπανού κόουτς, στην πρώτη ομάδα. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε να ισχύει κι αυτό το ενδεχόμενο. Να τελείωσε τη θητεία του στον Ολυμπιακό Β. για να πάρει την αναβάθμιση. Θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.

Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν. Με άλλα λόγια, δεν πρέπει να αποκλείσουμε και το σενάριο να μείνει εκτός Ολυμπιακού γενικώς ο 46χρονος τεχνικός.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)