Τα λέει φιλικά με Άρη ο Απόλλωνας

Η Ένωση μετά από 19 χρόνια και 5 μήνες μετά την κατεδάφιση του «Νίκος Γκούμας» επιστρέφει στην ιστορική της έδρα, σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, την «Αγια-Σοφιά/Opap Arena».  

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20:00, όμως το πάρτι θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα καθώς οι πύλες του νέου γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες νωρίτερα και θα ξεκινήσει η νέα εποχή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όλοι όσοι βρεθούν απόψε στο γήπεδο, ή παρακολουθήσουν από την τηλεόραση τα εγκαίνια, θα έχουν την τύχη να αποθεώσουν τους 23 σπουδαίους παλαίμαχους και βετεράνους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που έγραψαν τη δική τους ιστορία με τη φανέλα της ομάδας και θα παρελάσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Πρόκειται για τους: Αντώνη Παραγιό, Ανδρέα Σταματιάδη, Κώστα Νεστορίδη, Γιώργο Κεφαλίδη, Γιώργο Καραφέσκο, Νίκο Σταθόπουλο, Παντελή (Λάκη) Νικολάου, Χρήστο Αρδίζογλου, Θωμά Μαύρο, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Λύσανδρο Γεωργαμλή, Τάκη Καραγκιοζόπουλο, Χρήστο Βασιλόπουλο, Γιώργο Σαββίδη, Γιώργο Κούτουλας, Ντανιέλ Μπατίστα, Βασίλη Δημητριάδη, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Ηλία Ατματσίδη, Μιχάλη Κασάπη, Χρήστο Κωστή και Ντέμη Νικολαΐδη.

Η βραδιά θα είναι βασισμένη στην Ιστορία και είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα, ενώ θα προβληθούν βίντεο που θα αναφέρονται στην ίδρυση της Ένωσης, τα μεγάλα επιτεύγματά της και τους ανθρώπους που έγραψαν ιστορία μαζί της.

Επιπλέον, θα υπάρξουν βίντεο αφιερωμένα στην μνήμη των ανθρώπων που πρόσφεραν στην ΑΕΚ από διάφορα πόστα και δεν είναι πια εν ζωή, ενώ για αυτόν τον λόγο θα ανάψουν και οι πυρσοί του γηπέδου σε κάποιο σημείο της εκδήλωσης, η οποία θα περιλαμβάνει πολύ μουσική, τραγούδια και χορούς.

Η καλύτερη επιλογή για όποιον βρεθεί στα εγκαίνια θα είναι να προσεγγίσει το γήπεδο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΗΣΑΠ, λεωφορεία, τρόλεϊ). Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκιδόνας, η δημοτική συγκοινωνία από τις 16:00 έως τις 20:00 θα εκτελεί συνεχή δρομολόγια κατά μήκος της Δεκελείας (με αφετηρία την συμβολή των οδών Δεκελείας και Χαλκίδος στη Νέα Χαλκηδόνα και τέρμα επί της Λ. Δεκελείας και Χίου στη Νέα Φιλαδέλφεια), με ενδιάμεσες στάσεις σε «στάση Κανάκη» και «στάση Κομπαρσίτα».

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)