Εξελίξεις με Μαρσέλο στον Ολυμπιακό-Πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μαρσέλο παρουσιάζεται ότι βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι επιλογών και σε αυτό δεν υπάρχει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την ιστοσελίδα Defensa Central που ασχολείται με την ειδησεογραφία της Ρεάλ.  

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος δεν έχει βρει τα πατήματά του στο λιμάνι του Πειραιά και το κείμενο που δημοσιεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19/11) υποστηρίζει ότι "οι δύο πλευρές αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος" στη σύντομη συνύπαρξή τους.

Ωστόσο, το μέλλον του 34χρονου πρώην αρχηγού της εθνικής Βραζιλίας παραμένει αβέβαιο, αφού το σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι υπάρχουν δύο επιλογές μπροστά του.

Η μία είναι η πιο απλή και κατανοητή, να κάνει "μία τελευταία απόπειρα να αγωνιστεί επαγγελματικά σε άλλο σύλλογο, ακόμα και στην πατρίδα του, Βραζιλία". Η δεύτερη επιλογή αναμένεται να είναι και η πιο δύσκολη, αφού θέλει τον Μαρσέλο να "κρεμάει" τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.

Σε αυτό το σενάριο, το ισπανικό ΜΜΕ αναφέρει ότι "ο Μαρσέλο έχει στο τραπέζι μία προσφορά από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, η οποία δεν λήγει, να γίνει πρεσβευτής του συλλόγου, να γίνει η εικόνα της Ρεάλ σε όλον τον κόσμο και να παρευρίσκεται σε events, τουρνουά, εκδηλώσεις ιδρυμάτων κλπ. ως αντιπρόσωπος των 'μερένγκες'".

Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ, με την οποία κατέκτησε το περσινό Champions League και την περσινή La Liga, αποτελεί σπουδαία μορφή στην ιστορία του συλλόγου και γι' αυτό "οι πόρτες της Ρεάλ πάντα θα είναι ανοιχτές", σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πηγή: sport24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ