Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα βόμβα στο γαλλικό ποδόσφαιρο-Αρχιδιαιτητής παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικους

  21/09/2022 16:01
Νέα βόμβα στο γαλλικό ποδόσφαιρο-Αρχιδιαιτητής παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικους

Νέα βόμβα στο γαλλικό ποδόσφαιρο-Αρχιδιαιτητής παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικους

  21/09/2022 16:01

Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα με τα σεξουαλικά σκάνδαλα δεκαετιών της γαλλικής Ομοσπονδίας, ο Ρομέν Μολίνα δημοσίευσε νέα έρευνα που καταγγέλλει παρενόχληση και σεξουαλικό εκβιασμό σε ανηλίκους στη γαλλική διαιτησία!

Κάποια 24ωρα μετά την έρευνα του Ρομέν Μολίνα για τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τα σεξουαλικά σκάνδαλα δεκαετιών, ο ερευνητής δημοσιογράφος Ρομέν Μολίνα εξέτασε την υπόθεση του Ντανιέλ Γκαλέτι, πρώην προέδρου της περιφερειακής επιτροπής διαιτησίας του Île-de- France που παρενόχλησε αρκετούς νεαρούς ανήλικους διαιτητές ζητώντας τους σεξουαλικές χάρες, με αντάλλαγμα καλούς βαθμούς στις αναφορές διαιτησίας!

Σε πολλά μηνύματα που έστειλε ο επικεφαλής της Διαιτησίας του Παρισιού σε έναν 16χρονο διαιτητή, του ζητά προκειμένου να τον βοηθήσει να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις!

«Εντάξει για να σε βοηθήσω ή τρ@# μα&6# ή μου παίρνεις π*(0».

«Έρχεσαι σπίτι μου, τ&ν π$%ζεις και φεύγεις»

Ένα πρώτο θύμα του κ. Γκαλέτι δήλωσε πως ήταν πολύ γνωστές οι πρακτικές του και επέλεγε προσεκτικά τους διαιτητές που μπορούσε να προσπαθήσει να σύρει στο παιχνίδι του. «Αν έπαιρνες το δόλωμα, θα άρχιζε να σου προσφέρει πράγματα. Ως διαιτητής, θέλεις να σφυρίζεις σπουδαία παιχνίδια. Για αυτό, χρειάζεσαι καλούς βαθμούς. Ο Γκαλέτι θα μπορούσε να μας δώσει κάποιους, καθώς και συστάσεις για να πάμε πιο ψηλά. Αλλά ήταν υπό προϋποθέσεις…»

Άλλα θύματα πρόσθεσαν μερικές άσχημες λεπτομέρειες: «Του άρεσε όταν το ανδρικό μόριο σου ήταν άτριχο. Ήταν τρελός, ειλικρινά. Όταν τελειώσαμε τον αγώνα, του άρεσε να μένει για να μας βλέπει στο ντους. Ήταν πολύ άβολο»

Αυτός ο εκβιασμός και η σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων οδήγησε τη γαλλική ομοσπονδία να απολύσει τον Ντανιέλ Γκαλέτι, αλλά, ως συνήθως (σύμφωνα με τον Μολίνα) χωρίς να αναφέρει τους λόγους και χωρίς να αναφέρει την υπόθεση στον εισαγγελέα όπως έχει την υποχρέωση.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας