Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

H KFC απειλεί με μηνύσεις τον Μπαπέ για το μποϊκοτάζ της φωτογράφισης της

  21/09/2022 16:35
H KFC απειλεί με μηνύσεις τον Μπαπέ για το μποϊκοτάζ της φωτογράφισης της

H KFC απειλεί με μηνύσεις τον Μπαπέ για το μποϊκοτάζ της φωτογράφισης της

  21/09/2022 16:35

Σε μεγάλες περιπέτειες έχει μπει η γαλλική ομοσπονδία και ο Κιλιάν Μπαπέ μετά την άρνηση του παίκτη να συμμετάσχει σε ορισμένες προωθητικές ενέργειες των χορηγών της Εθνικής ομάδας της χώρας.

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, η KFC, η γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού, ενδέχεται να κινηθεί νομικά εναντίον του άσου της Παρί και των «τρικολόρ».

Μάλιστα, αυτό είπε και ο αντιπρόεδρος της εταιρείας στη Γαλλία, Αλέν Μπεράλ. Μιλώντας στην ιστοσελίδα Sport Business Club υποστήριξε ότι εξετάζονται νομικές ενέργειες, αν και δεν διευκρίνισε εάν αυτό θα ήταν εναντίον του παίκτη ή της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

«Πληρώσαμε για κάτι ξεκάθαρο. Εάν χρειαστεί, θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας», είπε ο Μπεράλ.

Και αυτά ενώ ο Μπαπέ είχε αρνηθεί να συμμετάσχει σε μια ομαδική φωτογράφηση και δραστηριότητες χορηγών που ήταν προγραμματισμένες για χθες Τρίτη, καθώς δεν ήθελε να υποστηρίξει ορισμένες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων αλυσίδων γρήγορου φαγητού και εταιρειών στοιχημάτων, που έχουν συμβόλαια με την εθνική ομάδα.

«Αποφάσισα να μην λάβω μέρος στη φωτογράφιση μετά την άρνηση της γαλλικής ομοσπονδίας να αλλάξει τη συμφωνία για τα δικαιώματα εικόνας με τους παίκτες», ανέφερε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομοσπονδία είπε ότι «θα επανεξετάσει τη συμφωνία δικαιωμάτων εικόνας μεταξύ αυτής και των  διεθνών παικτών».

Πηγή: sdna.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας