Ροναλντίνιο: Ο Μέσι ο καλύτερος όλων των εποχών; Δύσκολο...

Στην παρουσίαση του αγώνα του Circus Cup, ο Βραζιλιάνος θρύλος είπε ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν βρίσκεται κατά τη γνώμη του στο νούμερο 1 της λίστας με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία.

Ο Ροναλντίνιο θα βάλει ξανά σορτσάκι και εξάταπα για να παίξει ένα φιλικό αγώνα στον οποίο θα περάσει είκοσι λεπτά κάθε ημιχρόνου με δύο ομάδες, με τη Σταντάρ και τους Buffalos.

Στην παρουσίαση της φιλικής συνάντησης στη «Ghelamco Arena» της Γάνδης, ο θρύλος της Βραζιλίας μίλησε για την Μπαρτσελόνα του σήμερα, δεδομένου ότι τίμησε τη φανέλα της στο παρελθόν, αλλά και για τη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι.

«Δύσκολο γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες. Δεν μου αρέσει να συγκρίνω, αλλά ο Πελέ, ο Μαραντόνα κλπ. Ο καθένας ήταν ο καλύτερος παίκτης στην εποχή του», είπε ο Ρόνι, ερωτηθείς για το αν ο Αργεντινός σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών.

«Η Μπαρτσελόνα είναι σε μια μεταβατική στιγμή, πολλών αλλαγών και πολλών ανθρώπων από την εποχή που επέστρεψε (αναφορά στον Ντάνι Άλβες). Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά, έχουν έναν καλό προπονητή και πολύ ταλαντούχους νέους παίκτες. Η Μπάρτσα έχει τα πάντα για να επιστρέψει κορυφή», σχολίασε ο Βραζιλιάνος για την τρέχουσα κατάσταση της πρώην ομάδας του στην Ισπανία.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)