Πρόστιμο και ποινή στον Κριστιάνο για το περιστατικό με τον οπαδό της Έβερτον

Η επιπόλαιη αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο που είχε πετάξει κινητό από τα χέρια οπαδού της Έβερτον θα του κοστίσει μερικές χιλιάδες λίρες και ίσως και μία ή δύο αγωνιστικές, βάσει της ποινής που ανακοίνωσε η FA.

Σχεδόν πέντε μήνες μετά το περιστατικό του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Γκούντισον Παρκ», η FA εκδίκασε την υπόθεση του Πορτογάλου και αποφάσισε να τον τιμωρήσει για το κινητό οπαδού της Έβερτον έξω από τη φυσούνα.

Ο 37χρονος σούπερ σταρ είχε πετάξει από τα νεύρα του το τηλέφωνο ενός αυτιστικού φιλάθλου, η μητέρα του οποίου είχε κατακεραυνώσει τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πράξη του, απορρίπτοντας και την πρόσκληση που απηύθυνε ο CR7 να παρακολουθήσουν δωρεάν μαζί με το γιο της ένα παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ».

Με ανακοίνωσή της, λοιπόν, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε πως εντόπισε παράβαση βάσει του κανονισμό «Ε3» του πειθαρχικού της κώδικα και έκρινε τη συμπεριφορά του 37χρονου σούπερ σταρ «ανάρμοστη ή/και βίαιη», γεγονός που μπορεί να αποφέρει τις εξής ποινές: πρόστιμο 8.000 λιρών και ποινή από μηδέν ως μία αγωνιστική αν ομολογήσει για τη συμπεριφορά του, ή πρόστιμο 12.000 λιρών και ποινή από μηδέν ως δύο αγωνιστικές αν δεν αποδεχτεί την παράβαση.

Νωρίτερα στη διάρκεια του καλοκαιριού, η αστυνομία του Μάντσεστερ είχε τιμωρήσει με απλή επίπληξη-προειδοποίηση τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά την ποινή της FA, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «Θα στηρίξουμε τον παίκτη μας σε απάντηση αυτής της κατηγορίας».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)