Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

BINTEO: Σοκαριστικός τραυματισμός παίκτη του NFL μετά από χτύπημα στο κεφάλι

  30/09/2022 10:21
BINTEO: Σοκαριστικός τραυματισμός παίκτη του NFL μετά από χτύπημα στο κεφάλι

BINTEO: Σοκαριστικός τραυματισμός παίκτη του NFL μετά από χτύπημα στο κεφάλι

  30/09/2022 10:21

Ο Τούα Ταγκοβαϊλόα πάγωσε όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα των Ντόλφινς με τους Σινσινάτι Μπένγκαλς στο NFL μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι.  

Έπειτα από σύγκρουση έπεσε στο έδαφος, όπου και παρέμεινε αρκετά λεπτά, τρομάζοντας τους συμπαίκτες τους και όσους βρίσκονταν εκεί. Λίγο αργότερα αποχώρησε με φορείο και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο.

Τέσσερις ημέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί ακόμα ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ταγκοβαϊλόα, όταν του έπεσε στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την Μπούφαλο Μπιλς, με πολλούς να θεωρούν πως έχει υποστεί διάσειση.

Το NFL δήλωσε ότι θα ερευνήσει εάν οι Ντόλφινς ακολούθησαν το πρωτόκολλο διάσεισης, με την ομάδα να υποστηρίζει ότι ήταν ένα πρόβλημα στην πλάτη.

Μετά το τελευταίο περιστατικό προκλήθηκε σάλος στα social media, γεγονός που οδήγησε το NFL στο να εκδώσει ανακοίνωση: "Η υγεία και η ασφάλεια των παικτών είναι προτεραιότητα της αποστολής μας. Ανησυχούμε για τον Τούα και ελπίζουμε να αναρρώσει γρήγορα. Η έρευνά μας για την πιθανή παραβίαση του πρωτοκόλλου βρίσκεται σε εξέλιξη".

Στην ενημέρωσή τους οι Ντόλφινς ανέφεραν: "Εκτός αγώνα ο Τούα Ταγκοβαϊλόα με τραυματισμούς στο κεφάλι και στον αυχένα. Έχει μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο για περαιτέρω αξιολόγηση. Έχει τις αισθήσεις του και κινεί όλα του τα άκρα".

Ο Ταγκοβαϊλόα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Πέμπτη (6/10) το απόγευμα και να πετάξει σπίτι με την ομάδα.

Πηγή: sport24

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας