Οπαδοί της Γιουνάιτεντ βανδάλισαν την εντυπωσιακή τοιχογραφία του Γκουαρδιόλα

Η εντυπωσιακή τοιχογραφία του Πεπ Γκουαρδιόλα που δεσπόζει λίγο έξω από το «Έτιχαντ» παραμορφώθηκε για δεύτερη φορά από οπαδούς της Γιουνάιτεντ που πέταξαν πάνω της κόκκινη μπογιά.

Στόχος βανδαλισμού έγινε για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις λίγες ημέρες η εντυπωσιακή τοιχογραφία του Πεπ Γκουαρδιόλα που δεσπόζει στο πλάι ενός σπιτιού στο Ashton New Road, λίγο έξω από το «Έτιχαντ».

Παρά το γεγονός πως ο καλλιτέχνης κατάφερε να επιδιορθώσει την αρχική ζημιά, ορισμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν σεβάστηκαν το έργο του και το κατέστρεψαν ξανά με κόκκινη μπογιά και με το... γνωστό «MUFC» να στέκεται ως υπογραφή τους.

Ο νέος βανδαλισμός της τοιχογραφίας προκάλεσε το ξέσπασμα της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, η οποία οργάνωσε το έργο σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

«Είναι πολύ εκνευριστικό. Δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, είναι βανδαλισμός. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ μας έχουν προσεγγίσει για να μας εξηγήσουν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα, η τοιχογραφία υπάρχει για να φωτίζει και να βοηθά την κοινότητα.

Τη φτιάξαμε για να βοηθήσουμε σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο για σημαντικά θέματα» ήταν τα λόγια της.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)