Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ ήταν ελεύθεροι να επικρίνουν ο ένας τον άλλον στην προπόνηση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεξήγαγε μια συνάντηση στην προπονητική της βάση στο Κάρινγκτον, στην οποία συζητήθηκε η εμφάνιση στο ντέρμπι κόντρα στην Σίτι και οι παίκτες ήταν ελεύθεροι να επικρίνουν ο ένας τον άλλον.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, αποκάλυψε στο MUTV το βράδυ της Κυριακής (02/10) ότι οι παίκτες και το προσωπικό των «κόκκινων διαβόλων» είχαν τη δυνατότητα να επικρίνουν ο ένας τον άλλον καθώς ανέλυαν την ταπεινωτική ήττα τους στο ντέρμπι με 6-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad Stadium.

«Ως ομάδα και ως άτομα θα επικρίνουμε ο ένας τον άλλον αύριο και μετά θα πάρουμε τα μαθήματα και πρέπει να τα πάμε καλύτερα ξεκινώντας το επόμενο παιχνίδι», τόνισε ο Ολλανδός κόουτς.

Ο Τεν Χαγκ πραγματοποίησε μια συνάντηση πριν από την προπόνηση της Δευτέρας, καθώς η ομάδα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ομόνοια Λευκωσίας εκτός έδρας στην Κύπρο για το Europa League το βράδυ της Πέμπτης. Η συνάντηση, η οποία σύμφωνα με πηγές ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα την Κυριακή, λέγεται ότι ήταν σύντομη και επέτρεψε επίσης στους προπονητές και το επιτελείο να εκθέσουν τα σχέδια για τη μελλοντική προπόνηση.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναγνωρίζει ότι το αποτέλεσμα και η εμφάνιση της Κυριακής απέδειξαν ότι η Γιουνάιτεντ είναι ακόμα αρκετά πίσω από τους συντοπίτες της, οι οποίοι υστερούσαν έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στον πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. «Πιστεύω ότι είναι καλό που μια ομάδα όπως η Σίτι σου δίνει την κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο Τεν Χαγκ.

Ο Τεν Χαγκ κατηγόρησε τους παίκτες του ότι δεν είχαν γενναιότητα και ότι είχαν κακή νοοτροπία στο «Έτιχαντ».

Θυμίζουμε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Φιλ Φόντεν σημείωσαν χατ-τρικ ο καθένας και καταδίκασαν τη Γιουνάιτεντ σε μια ταπεινωτική ήττα (6-3) στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...