Ραγδαίες εξελίξεις με Ρονάλντο-Το φαβορί για την απόκτηση του

Η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην οποία εξέφρασε δριμεία κριτική εις βάρος πολλών εντός και εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία και πλέον το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ στους κόκκινους διαβόλους μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο.  

Οι κόκκινοι διάβολοι πρωτίστως θα προσπαθήσουν να μην επηρεάσει η συγκεκριμένη συνέντευξη το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ωστόσο, ο Έρικ Τεν Χαχ και οι ποδοσφαιριστές είναι δυσαρεστημένοι με τη συγκεκριμένη κίνηση και τον τρόπο αλλά και το timing που επέλεξε να μιλήσει κατά αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Sky Sport, η ομάδα έμαθε για τη συνέντευξη όταν προετοιμαζόταν για επιστροφή από το Λονδίνο (μετά το ματς με τη Φούλαμ).

Πλέον οι διοικούντες των κόκκινων διαβόλων σκέφτονται τα πάντα αναφορικά με τον Ρονάλντο και το μέλλον του, καθώς είναι πολύ πιθανό να δρομολογηθούν εξελίξεις στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο ίδιος ρεπόρτερ αναφέρει ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ενημερώθηκε από την Πέμπτη ότι κόντρα στη Φούλαμ θα είναι στην αποστολή αλλά θα παραμείνει στον πάγκο. Τελικά δεν ταξίδεψε με την ομάδα γιατί ενημέρωσε ότι είναι άρρωστος.

Το φαβορί για την απόκτηση του 

Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο CR7 έχει ήδη παίξει το τελευταίο του ματς ως «κόκκινος διάβολος». Όπως αναφέρει μάλιστα η «Evening Standard» η Τσέλσι είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του 37χρονου σταρ.

Οι «μπλε» είχαν δείξει ενδιαφέρον και το καλοκαίρι, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω του Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός πλέον αποτελεί παρελθόν και δεν αποκλείεται η Τσέλσι να κινηθεί επισήμως για τον Κριστιάνο ο οποίος θέλει να αγωνιστεί στο Champions League.

Πηγή: sport24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Bόμβες Ρονάλντο-«Με πρόδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν σέβομαι τον Τεν Χαγκ»

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)