Oι τρεις χώρες είναι λίγο πιο πάνω από τις υπόλοιπες για το Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στο κανάλι του YouTube της CONMEBOL, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, σε έναν δημοσιογράφο κι έναν πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής, τον Εσεκιέλ Λαβέτσι.  

Ο αρχηγός της "αλμπισελέστε" τους άνοιξε το σπίτι του και στη συζήτησή τους ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το ποια χώρα βλέπει ως φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ. Ο 35χρονος επιθετικός δεν δίστασε να απαντήσει, αλλά δεν έβαλε τη χώρα του στα τρία φαβορί κατά τον ίδιο.

"Όποτε μιλάμε για υποψήφιους, πάντα μιλάμε για τις ίδιες ομάδες. Υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις, αλλά γενικά, οι μεγάλες ομάδες είναι υποψήφιες. Πάνω απ' τους υπόλοιπους; Βραζιλία, Γαλλία και Αγγλία. Σήμερα, είναι λίγο πιο πάνω από τους υπόλοιπους, όμως το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι τόσο δύσκολο και περίπλοκο που όλα μπορούν να συμβούν".

Σε ερώτηση σχετικά με την Αργεντινή, ο Μέσι ήταν πιο συγκρατημένος και τόνισε ότι η πορεία της θα γίνει βήμα βήμα: "Είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι. Έχουμε ένα πολύ ωραίο σύνολο, που διψάει, αλλά πηγαίνουμε βήμα βήμα. Γνωρίζουμε ότι οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν είναι εύκολοι. Ελπίζουμε να αρχίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να αντιμετωπίσουμε όλα όσα έρθουν αργότερα. Όσο περισσότερο αγωνίζεσαι και όσο περισσότερο χρόνο περνάς στον αγωνιστικό χώρο, τόσο περισσότερο γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά μας και τι είναι καλύτερο κάθε στιγμή".

Τέλος, ρωτήθηκε και για το πώς περνάει στο Παρίσι, με τον Λαβέτσι να έχει προϋπηρεσία και ο ίδιος ως πρώην παίκτης της Παρί: "Ύστερα από μία διαδικασία ενός έτους, που διήρκεσε αρκετά, σήμερα είμαι χαρούμενος για το πού μένω και η οικογένειά μου κι εγώ απολαμβάνουμε τη ζωή στο Παρίσι".

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...