Νόιερ: Θα φορέσω το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο, δεν φοβόμαστε τις συνέπειες

Ο αρχηγός της Γερμανίας επιβεβαίωσε ότι θα φοράει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Μουντιάλ ως ένδειξη στήριξης στην LGBT κοινότητα στο Κατάρ, μια χώρα που τιμωρεί την ομοφυλοφιλία.

«Ναι θα το φορέσω. Αυτό είναι ένα νέο πείραμα για όλους μας. Αυτό το τουρνουά είναι ένα μεγάλο πείραμα. Δεν φοβόμαστε τις συνέπειες. Έχουμε την υποστήριξη της Γερμανικής Ομοσπονδίας. Δεν είμαστε οι μόνοι στην Ευρώπη που το κάνουμε αυτό, πολλοί συμμετέχουν», δήλωσε ο πολύπειρος πορτιέρε της εθνικής ομάδας της Γερμανίας Εμάνουελ Νόιερ, ερωτηθείς για το αν θα βάλει το περιβραχιόνιο στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Σχετικά με τις διαφορές στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2014 και του 2018, ο αρχηγός των Γερμανών στάθηκε στην αξία μιας καλής αρχή που δίνει ψυχολογία στη διοργάνωση. «Το 2014 δεν είχα καμία αίσθηση ότι θα πάμε μέχρι το τέλος και θα γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Το ξεκίνημα κόντρα στην Πορτογαλία ήταν υπέροχο. Ζήσαμε το αντίθετο κόντρα στο Μεξικό το 2018. Με καλή αρχή μπαίνεις πιο εύκολα στο ρυθμό»

Ο γκολκίπερ της Μπάγερν που ανακοίνωσε πρόσφατα ότι νόσησε από καρκίνο στο δέρμα, δεν παρέλειψε να στείλει ένα μήνυμα προς τον κόσμο στο Κατάρ δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών και του δυνατού ήλιο. « Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε όταν βρισκόμαστε σε καλοκαιρινές διακοπές. Είναι σημαντικό για μένα να βάζω λοσιόν και να παίρνω προφυλάξεις. Τώρα πρέπει να πηγαίνω για τακτικούς ελέγχους. Μόλις δείτε ένα περίεργο σημάδι ή μια ελιά θα πρέπει να επισκεφτείτε το γιατρό σας.»

Πηγή: gazetta

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...