Η συγκινητική ανάρτηση του Μανέ-«Τα Λιοντάρια θα παίξουν σε κάθε παιχνίδι σαν τελικό»

Ο Σαντιό Μανέ είναι ένας από τους μεγάλους απόντες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, καθώς στο τελευταίο του ματς με τη Μπάγερν Μονάχου πριν τη διακοπή τραυματίστηκε στην περόνη, το πάλεψε γενναία, όμως εν τέλει μπήκε για επέμβαση και θα χάσει τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος επιθετικός λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εθνικής του στο Μουντιάλ κόντρα στην Ολλανδία (21/11, 18:00) έστειλε το «αρχηγικό» του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Η ανάρτηση του Μανέ:

«Καλό βράδυ σε όλους, πολλοί από εσάς έχετε στείλει μηνύματα υποστήριξης μετά από τον τραυματισμό μου. Χάρη στον Θεό η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα στα μέσα της εβδομάδας πήγε καλά.

Θέλω να επωφεληθώ από την ευκαιρία που μου δίνεται για να σας ευχαριστήσω και να εκφράσω την εκτίμησή μου σε όλους εσάς. Αυτή την Δευτέρα, η αγαπημένη μας χώρα θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Είμαι σίγουρος πως τα λιοντάρια θα αντιμετωπίσουν κάθε παιχνίδι ως πραγματικό τελικό και είμαι επίσης πεπεισμένος πως όλοι οι Σενεγαλέζοι θα είναι μπροστά από μία μικρή τηλεόραση για να στηρίξουν και να εμψυχώσουν την θαραλλέα εθνική μας.

Όπως όλοι οι συμπατριώτες μου, είμαι πεπεισμένος πως οι συμπαίκτες μου θα παλέψουν ως ένας άνθρωπος, όπως συνηθίζουν να κάνουν για να τιμήσουν την αγαπημένη εθνική μας ομάδα.

Ζήτω η Σενεγάλη, πάμε».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...