Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Καζάνι που βράζει τα αποδυτήρια του Βελγίου-Χοντρό επεισόδιο με παίκτες

  29/11/2022 15:09
Καζάνι που βράζει τα αποδυτήρια του Βελγίου-Χοντρό επεισόδιο με παίκτες

Καζάνι που βράζει τα αποδυτήρια του Βελγίου-Χοντρό επεισόδιο με παίκτες

  29/11/2022 15:09

Τεταμένη είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια του Βελγίου μετά την ήττα από το Μαρόκο, την οποία οι παίκτες δεν διαχειρίστηκαν και με τον πλέον ψύχραιμο τρόπο, τη στιγμή που η ομάδα τους βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο κινδυνεύοντας να μείνει εκτός Μουντιάλ 2022 από τη φάση των ομίλων.  

Μετά τα δημοσιεύματα που μετέφεραν το βαρύ κλίμα μεταξύ των παικτών, κυρίως λόγω των δηλώσεων του Βερτόγκεν που έκανε λόγο για γερασμένη επίθεση", τα βελγικά ΜΜΕ αναφέρουν πως μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε χοντρό επεισόδιο στα αποδυτήρια μεταξύ τριών παικτών.

Συγκεκριμένα, όπως οι Γιαν Βερτόγκεν, Κέβιν ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ φέρονται να είχαν φραστικό επεισόδιο και μάλιστα λίγο έλειψε και να πιαστούν στα χέρια, με τον Ρομέλου Λουκάκου να μπαίνει στη μέση για να τους χωρίσει.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, μολονότι και δεν έχει γίνει γνωστό αν συνδέεται με τις δηλώσεις του Βερτόγκεν, επιβεβαιώνει πως τα αποδυτήρια των Βέλγων είναι... καζάνι που βράζει, αλλά και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για "παγωμάρα" μεταξύ ορισμένων παικτών. Όπως για παράδειγμα των Ντε Μπρόινε και Κουρτουά που δεν μιλούν εδώ και χρόνια για προσωπικούς λόγους, την ώρα που ο Εντέν Αζάρ αλλάζει... πεζοδρόμιο κάθε φορά που βλέπει τον Λεάντρο Τροσάρ, ενώ ούτε οι Μπατσουαγί και Λουκάκου διατηρούν καλές σχέσεις.

Να σημειωθεί πως μετά από το επεισόδιο, σύμφωνα πάντα με τον βελγικό Τύπο, ακολούθησε σύσκεψη μεταξύ του προπονητικού επιτελείου και άλλων στελεχών της ομάδας στο περιθώριο της προπόνησης, ενώ στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, οι Καράσκο και Τεάτε που είχε προγραμματιστεί αρχικά να μιλήσουν, αντικαταστάθηκαν από τους Αζάρ και Κουρτουά.

Ίσως να είναι μία προσπάθεια της ομάδας να εκτονώσει την τεταμένη κατάσταση, καθώς ακολουθεί ένα ματς ζωής ή θανάτου για τους Βέλγους που θα κρίνει και τη συνέχειά τους στη διοργάνωση.

Πηγή: sport24

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας