Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Πελέ

  30/11/2022 17:49
Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Πελέ

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Πελέ

  30/11/2022 17:49

Ο Πελέ, ο οποίος στις 23 Οκτωβρίου έγινε 82 ετών και έχει υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο, εισήχθη σήμερα στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», στη νότια ζώνη του Σάο Πάολο.

Σύμφωνα με νέα που ανέφερε πρώτα το ESPN και επιβεβαιώθηκαν από την O’ Globo, αυτή τη φορά, ωστόσο, η νοσηλεία του δεν ήταν προγραμματισμένη.

Ο Πελέ έφτασε στο νοσοκομείο μαζί με τη σύζυγό του Μαρτσία Αοκί, και έναν νοσοκόμο που τον φροντίζει στο σπίτι, αφού παρουσίασε πρήξιμο στο σώμα του. Ο Πελέ υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων, προκειμένου να υπάρξει μια εις βάθος εκτίμηση της κατάστασής του.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό O’ Globo, κατά την άφιξή του στο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», το ιατρικό επιτελείο που φροντίζει τον παίκτη επιβεβαίωσε την ύπαρξη οιδήματος και επίσης εντόπισε μια «μη αντιρροπούμενη καρδιακή ανεπάρκεια», όπου παρατηρείται δυσκολία στην αναπνοή.

Όταν εισήχθη στο νοσοκομείο, ο Πελέ ήταν πολύ ανήσυχος και διαγνώστηκε με ψυχική σύγχυση. Στις εξετάσεις θα αξιολογηθεί και η πιθανότητα εμφάνισης ηπατικής εγκεφαλοπάθειας.

Καθησυχάζει η κόρη του Πελέ για την κατάσταση της υγείας του

Η Κέλλυ Νασιμέντο, κόρη του Πελέ, προχώρησε σε ανάρτηση στα social media, με την οποία καθησυχάζει για την υγεία του πατέρα της. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Γεια σας φίλοι μου. Πολλή ανησυχία στα μέσα ενημέρωσης σήμερα σχετικά με την υγεία του πατέρα μου. Βρίσκεται στο νοσοκομείο για τη ρύθμιση της φαρμακευτικής αγωγής. Μερικά από τα αδέλφια μου επισκέπτονται τη Βραζιλία. Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη ή νέα τρομερή πρόβλεψη. Θα είμαι εκεί για την Πρωτοχρονιά και υπόσχομαι να δημοσιεύσω μερικές φωτογραφίες. Πραγματικά και αληθινά, εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας», ανέφερε.

Πηγή: iefimerida.gr 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας