Έβαλε στοίχημα με τον Μέσι για το πέναλτι ο Σέζνι, αρνείται όμως να του δώσει 100 ευρώ

Το χαμένο πέναλτι στο Πολωνία-Αργεντινή ήταν ίσως το μοναδικό ψεγάδι σε ακόμα μία πληθωρική εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σταρ βέβαια, ο οποίος θύμωσε με την ευκαιρία που σπατάλησε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα στο φετινό Μουντιάλ, έχει και μία παρηγοριά, τα... 100 ευρώ που κέρδισε μετά από στοίχημα με τον Σέζνι.

Η αποκάλυψη για το στοίχημα των δύο παικτών ήρθε δια στόματος του Πολωνού τερματοφύλακα, ο οποίος, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα για την επόμενη μεγάλη πρόκληση της εθνικής του απέναντι στην παρέα του Εμπαπέ, εξομολογήθηκε τη στιχομυθία που είχε με τον άσο της Παρί πριν εκείνος πάρει φόρα από τα 11 μέτρα και εν τέλει νικηθεί από τον κίπερ της Γιουβέντους.

"Μιλήσαμε πριν από το πέναλτι και του είπα να βάλουμε στοίχημα 100 ευρώ ότι ο διαιτητής δεν θα το δώσει", είπε ο Σέζνι στο TV2, μεταφέροντας τον διάλογο που είχαν οι δύο αντίπαλοι ποδοσφαιριστής όσο η φάση εξεταζόταν από το VAR.

"Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο επιτρέπεται σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ίσως τιμωρηθώ γι' αυτό που λέω. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν με νοιάζει. Εξάλλου δεν πρόκειται να του τα δώσω. Δεν θα νοιαστεί για 100 ευρώ, τόσα έχει".

Εν τέλει, το πέναλτι δόθηκε, ο Σέζνι απέκρουσε και βγήκε νικητής στον αγωνιστικό χώρο, ο Μέσι το έχασε και βγήκε νικητής στα... λεφτά.

Να σημειωθεί πως αυτό ήταν το δεύτερο πέναλτι που αποκρούει ο Σέζνι στη φετινή διοργάνωση, κάτι που έχει να κάνει τερματοφύλακας από το 2022. Τελευταίος κίπερ που έπιασε δύο πέναλτι σε Μουντιάλ ήταν ο Αμερικανός Μπραντ Φρίντελ το 2002. Έγινε ο τρίτος κίπερ που το πετυχαίνει, καθώς ο πρώτος ήταν επίσης Πολωνός, ο Γιαν Τομασέβσκι το 1974.

Σχετικά με το συγκεκριμένο προσωπικό του ρεκόρ, ο Πολωνός κίπερ είπε: "Ήμουν τυχερός δύο φορές στη διοργάνωση Είναι μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα ενός παίκτη. Χρειάζεται δουλειά κάτι τέτοιο, αλλά για να αποκρούσεις πέναλτι στον Μέσι, χρειάζεσαι και λίγη τύχη". Μπορεί να μην στάθηκε τυχερός στο στοίχημα, αλλά στις τέσσερις γραμμές, κατάφερε να γράψει ιστορία.

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)