Η απίστευτη ατάκα του Φαν Ντερ Φάαρτ για τον Μαγκουάιρ

Απίστευτα πράγματα… Ένας Τούρκος σπίκερ των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο κανάλι TRT έχασε τη δουλειά του επειδή τόλμησε να αναφέρει το όνομα του Χακάν Σουκούρ.

Ο Αλπέρ Μπακιρτσιγκίλ, που ήταν στη μετάδοση του αγώνα Μαρόκο-Καναδάς (2-1), έκανε το λάθος μετά το γκολ του Χακίμ Ζίγες στο 4’ να αναφέρει πως το γρηγορότερο τέρμα στην ιστορία των Μουντιάλ ανήκει από το 2002 στον Τούρκο παλαίμαχο φορ, που είχε ανοίξει το σκορ στα 11 δευτερόλεπτα.

Ο δημοσιογράφος απολύθηκε πριν καν τελειώσει ο αγώνας, αφού στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από συνάδελφό του στην περιγραφή του αγώνα, ενώ ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter ενημέρωσε πως αποχωρεί από τον σταθμό μετά από χρόνια, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Χακάν Σουκούρ είναι persona non grata για το καθεστώς Ερντογάν στην Τουρκία, καθώς έχει κατηγορηθεί πως είχε συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος του 2016. Από το 2017 έχει φύγει οικογενειακώς για τις ΗΠΑ και διώκεται από την τωρινή κυβέρνηση που έφτασε να τον θεωρεί τρομοκράτη!

Πριν από αυτό, ο Σουκούρ υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του τουρκικού ποδοσφαίρου, με 51 γκολ σε 112 συμμετοχές με την εθνική ομάδα, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε ως τα ημιτελικά του Μουντιάλ το 2002.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)