«Θα μιλήσουμε με τον Μέσι μετά το Μουντιάλ. Όλοι θα έτρεχαν για να πάρουν τον Ράσφορντ»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν ρωτήθηκε για τα διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μέσι να συνεχίζει την καριέρα του στο MLS, όμως εκείνος τόνισε πως θα υπάρξει συζήτηση με τον Αργεντινό σούπερ σταρ μετά το Μουντιάλ του Κατάρ διαβεβαιώνοντας τους πάντες πως είναι χαρούμενος στο Παρίσι.

«Είναι πολύ χαρούμενος, μπορείς να το δεις αυτό με την εθνική ομάδα. Αν ένας παίκτης δεν είναι χαρούμενος, θα δεις την απόδοσή του να μην είναι καλή με την εθνική του ομάδα. Έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις την φετινή σεζόν για μας, έχει σκοράρει πολλά γκολ κι έχει δώσει πολλές ασίστ με το κλαμπ και την εθνική ομάδα. Αυτό που συμφωνήσαμε μαζί είναι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, να καθίσουμε κάτω μαζί. Αλλά και οι δύο πλευρές - τόσο η ομάδα μας όσο και ο παίκτης - είναι πολύ χαρούμενες, θα μιλήσουμε μετά το Μουντιάλ».

Όσον αφορά ερώτηση που του έγινε για τον Μάρκους Ράσφορντ του το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ο Καταριανός τεχνοκράτης επιβεβαίωσε πως έχει επικοινωνήσει μαζί του και ενδιαφέρει την ομάδα.

«Άλλος ένας παίκτης που είναι πραγματικά εκπληκτικός. Και δωρεάν; Η ιδέα του να πάρεις τον Ράσφορντ χωρίς χρήματα, θα έκανε κάθε ομάδα να τον κυνηγήσει στα σίγουρα. Δεν κρυβόμαστε, μιλήσε και στο παρελθόν και ενδιαφερθήκαμε. Αλλά εκείνη η στιγμή δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τις δύο ομάδες. Ίσως το καλοκαίρι να είναι, γιατί όχι; Σήμερα, αν είναι ελεύθερος φυσικά, μπορούμε να μιλήσουμε απευθείας μαζί του, αλλά δεν πρόκειται να του μιλήσουμε τώρα. Ας τον αφήσουμε να συγκεντρωθεί στο Μουντιάλ. Τότε, μετά τον Γενάρη, αν ενδιαφερόμαστε, θα του μιλήσουμε».

Για την φήμη για την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Ρονάλντο είπε:

«Είναι ένας θρύλος, ένας σταρ. Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζω και αγαπώ τόσο σαν παίκτη όσο και σαν επαγγελματία. Ένας τρομερός ποδοσφαιριστής. Είναι 37 τώρα, όμως έχει εξαιρετική απόδοση. Αλλά κάθε ομάδα θέλει να τον υπογράψει. Το πρόβλημα σήμερα για μας είναι πως έχουμε γεμάτη την θέση του κι έτσι δεν είναι εύκολο να πάρουμε παίκτη εκεί. Θα ήταν πραγματικά απίθανο για μας».

Για την παραμονή του Μπαπέ στην ομάδα παρά τα όσα γράφτηκαν για την Ρεάλ Μαδρίτης:

«Για μένα είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής κι ένας τρομερός άνθρωπος, επαγγελματίας. Έτσι για μένα ήταν πραγματικά κλειδί που έμεινε και δεν έφυγε χωρίς χρήματα. Αυτό είναι άλλο ένα σημαντικό γεγονός, αλλά όπως λέω πάντα, πάντα τον εμπιστευόμουν, εμπιστευόμουν την οικογένειά του, επειδή δημιουργήσαμε μία ιδιαίτερη σχέση με τον παίκτη κι αυτούς και γι' αυτό είναι... Παριζιάνος, είναι Γάλλος και είναι πάντα περήφανος που είναι στην Γαλλία.Πρόκειται να αντιμετωπίσει την Αγγλία και γι' αυτό πρόκειται, εκπροσωπεί την Γαλλία και την εθνική ομάδα, αλλά και την ομάδα του».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)