Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Μπισμπίκης είδε τον αγώνα Παναθηναϊκού-Άρη με τους οργανωμένους οπαδούς

  24/10/2022 10:58
Ο Μπισμπίκης είδε τον αγώνα Παναθηναϊκού-Άρη με τους οργανωμένους οπαδούς

Ο Μπισμπίκης είδε τον αγώνα Παναθηναϊκού-Άρη με τους οργανωμένους οπαδούς

  24/10/2022 10:58

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι γνωστός για τα «πράσινα» συναισθήματά του καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει αναρτήσεις για τον Παναθηναϊκό, είτε από το γήπεδο, είτε για κάποιο αγώνα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε χθες βράδυ στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την 9η αγωνιστική της Super League. Ωστόσο, δεν επέλεξε την θύρα των επισήμων, αλλά εκείνη των οργανωμένων οπαδών. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσεις στο παρελθόν πηγαίνει συχνά στη Θύρα 13 της Λεωφόρου και συχνά φωτογραφίζεται με άλλους φίλους του «τριφυλλιού».

Αρκετοί ανεβάζουν φωτογραφίες μαζί του, ενώ χθες ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» ανέβασε και ένα story στο Instagram από το γήπεδο.

4358410846789362 image

Ο καλλιτέχνης σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει φανατικός φίλος της ομάδας. «Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ και δεν έχω παράσταση, κατά τ' άλλα πιο πιτσιρικάς ήμουν συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα Final 4, Ισραήλ, Βαρκελώνη, Παρίσι. Έχω πάει, με καράβι στο Ισραήλ. Στα άλλα με λεωφορείο. Η εκδρομή που πήγαμε στο Μπερσί για το ευρωπαϊκό, ήταν 15 μέρες γιατί πριν ήμασταν μία εβδομάδα Ολλανδία, που είχαμε κερδίσει 1-0 τον Άγιαξ. Ήμουν μέσα. Ήμασταν 15μερη εκδρομή. Με ένα πούλμαν είχαμε φύγει από Ελλάδα και καπάκι πήγαμε Μπερσί και παίρνουμε και το ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνεις τι τρέλα ήταν αυτή», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του, στην εκπομπή «Pick 'N Roll».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας