Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ένα ηλεκτροσόκ χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ

Μικαέλο Παπαδάκης  27/07/2017 15:21
Ένα ηλεκτροσόκ χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ

Ένα ηλεκτροσόκ χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ

Μικαέλο Παπαδάκης  27/07/2017 15:21

Κοπεγχάγη, Παρτίζαν, Λυών. Στην πρόσφατη ευρωπαϊκή του ιστορία ο ΑΠΟΕΛ, έχει γυρίσει τρεις φορές στη Λευκωσία την ήττα 1-0 του πρώτου αγώνα. Υπάρχουν όμως και η Χετάφε και η περσινή Κοπεγχάγη, όπου οι γαλαζοκίτρινοι αποκλείστηκαν (και τις δύο φορές με 1-1).

Θεωρητικά το 1-0 της Κωστάντζα μπορεί να ανατραπεί. Πρακτικά αυτό είναι πολύ δύσκολο. Η ομάδα μοιάζει αδύναμη, σχεδόν ανίκανη. Ο προπονητής φαίνεται «τελειωμένος», καθώς μέσω των δηλώσεων του δείχνει να βρίσκεται αλλού.

 

 

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, τώρα ο κόσμος δεν πιστεύει στην ανατροπή – μάλιστα κάποιοι θεωρούν ενδεχόμενο αποκλεισμό ως λύτρωση από τις παθογένειες που κουβαλάει ο ΑΠΟΕΛ εδώ και 1-2 χρόνια και τις οποίες οι επιτυχίες κρύβουν κάτω από το χαλί.

Λένε πως μεγαλύτερο πρόβλημα και από τα ίδια τα λάθη σου, είναι να μην μπορείς να τα αντιληφθείς (κατά συνέπεια και να τα διορθώσεις). Φαίνεται πως τόσο η διοίκηση όσο και ο Ολλανδός προπονητής του ΑΠΟΕΛ έχουν περιέλθει σε αυτή την κατάσταση, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν πράγματα αδικαιολόγητα.

Και όλα αυτά ενώ ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται όσο τίποτα την πρόκριση επί της Βιτορούλ και τα 7 εκατ. ευρώ που αυτή συνεπάγεται, προκειμένου να μην μπλέξει σε (οικονομικές και άλλες) περιπέτειες.

Στην παρούσα φάση μόνο με ένα ηλεκτροσόκ θα μπορέσει να αυξήσει τις πιθανότητές πρόκρισης. Ένα ηλεκτροσόκ που θα τσιτώσει κόσμο και παίκτες και που θα φέρει νέα πρόσωπα στην 11αδα, ώστε να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που είδαμε στα τρία πρώτα παιχνίδια.

Υπό αυτό το πρίσμα, ενδεχόμενη απομάκρυνση του «τελειωμένου» Μπέιν πριν τη ρεβάνς, δεν μπορεί να αποκλειστεί, παρότι μοιάζει πέρα και έξω από κάθε ποδοσφαιρική λογική και που βεβαίως δεν λύνει κανένα άλλο πρόβλημα, πέραν από αυτό της πρόκρισης.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας