Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ρε, δεν πα να τον λες χοντρό. Περπατώντας είναι ο ΜVP

Σίμος Παφίτης  27/08/2017 13:04
Ρε, δεν πα να τον λες χοντρό. Περπατώντας είναι ο ΜVP

Ρε, δεν πα να τον λες χοντρό. Περπατώντας είναι ο ΜVP

Σίμος Παφίτης  27/08/2017 13:04

Πες τον «χοντρό», βαρύ, αγύμναστο. Κάποιοι τον χαρακτήρισαν και πρώην ποδοσφαιριστή. Ρε, δεν πα να λένε ό,τι θέλουν. Η σχέση λατρείας που διατηρεί αυτός ο ποδοσφαιριστής με την μπάλα είναι ξεχωριστή. 
 
Βλέπετε, αρκετοί παίκτες «λιώνουν» στην προπόνηση καθημερινά γυμνάζοντας το σώμα τους, βελτιώνοντας τις αδυναμίες τους για να παίξουν μπάλα στη σύγχρονη εκδοχή της. Αυτή που πολλές φορές αρκεί να τρέχεις, να τρέχεις και να ξανατρέχεις για να κάνεις καριέρα. 
 
Ο Γκαστόν Σανγκόι δεν είναι σαν κι αυτούς. Ο Γκαστόν Σανγκόι είναι από τις περιπτώσεις των ανθρώπων που ο Θεός προίκισε με ταλέντο. Ο Αργεντινός «χαϊδεύει» την μπάλα και ξεχωρίζει ακόμα και αν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο περπατά στον αγωνιστικό χώρο. 
 
Στο ντέρμπι της Αμμοχώστου, στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σαλαμίνας για 45’ απλά δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Η αποχή σχεδόν δύο χρόνων από τα γήπεδα έβγαζε μάτι. 
 
Όμως, ο Λιάσος Λουκά ήξερε πως στον Σανγκοί αρκεί μια φάση, μια στιγμή για να αλλάξει την ιστορία ενός αγώνα. Στο 61΄του έστησαν την μπάλα καμιά εικοσαριά μέτρα πλάγια της μεγάλης περιοχής και ο αθεόφοβος κόντεψε να σπάσει το οριζόντιο δοκάρι. Κάθε κόρνερ που κτυπούσε ήταν συστημένη μπαλιά στο κεφάλι συμπαικτών του και στο 73’ έδωσε ασίστ έτοιμο γκολ στο Νταμαού για το 1-1 της Σαλαμίνας. 
 
Τέτοια σέντρα πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές μπορούν να βγάλουν. Χωρίς φόρα, χωρίς να κοιτάξει, σαν σε προπόνηση έστειλε με δύναμη την μπάλα στο κεφάλι του Νταμαού. Η μπαλιά του Σανγκόι θύμισε σέντρα Ντέιβιντ Μπέκαμ στις καλές εποχές του Άγγλου. 
 
Ο Γκαστόν Σανγκόι περπατώντας αναδείχθηκε MVP του αγώνα της Σαλαμίνας με την Ανόρθωση και άρχισε ήδη την απόσβεση. Που να τρέξει κιόλας… 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας