Δώνης: Τόση μπάλα, μιλώντας, κανείς!

«Να σας αποκαλύψω ότι μετά τον Ντελατόρε θα πάρουμε τον Πολιάκοφ».

«Θα αξιολογούμε την κατάσταση του Βάτερμαν και αναλόγως θα κινηθούμε για άλλες τρεις μεταγραφές ή δύο».

«Έχουμε πάρει αποφάσεις για ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ που θα αποχωρήσουν αλλά ποτέ δεν θα σας αποκάλυπτα το ονόματά τους».

«Αν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε άλλες τρεις μεταγραφές θα έφερνα δεξί μπακ, χαφ (εξαροοκτάρι) και εξτρέμ».

Οι πιο πάνω ατάκες ειπώθηκαν από τον Γιώργο Δώνη στο τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση. Όσο μαεστρικά έστησε τον ΑΠΟΕΛ εντός των τεσσάρων γραμμών του «Αντώνης Παπαδόπουλος» άλλη τόση και περισσότερη «μπάλα» έπαιξε στη δημοσιογραφική διάσκεψη ο τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων».

Ο Ελλαδίτης  πέραν από επιτυχημένος προπονητής, αυτό καταδεικνύουν οι επιδόσεις του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, είναι και απίστευτα επικοινωνιακός με τους δημοσιογράφους. Απάντησε σε όλες της ερωτήσεις που του έγιναν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου ευθέως, κάτι που ελάχιστοι συνάδελφοι του κάνουν στην Κύπρο.

Θα μπορούσε να την έλεγε στους οπαδούς της ομάδας του που τον αποδοκίμασαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σαλαμίνα. Δεν το έκανε. Προτίμησε να βγάλει το «καπέλο» στους οπαδούς της Ανόρθωσης για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Και ας τον έβριζαν. Ποδόσφαιρο είναι, όχι εκκλησία.

«Ναι, αλλά το έκανε μετά από μια σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία», μπορεί να ισχυριστεί κάποιος και ενδεχομένως να έχει δίκαιο. Ακόμα, όμως, και μετά από μια τέτοια σημαντική νίκη ο Δώνης είπε ότι η ομάδα του έχει παθογένειες. Ότι δεν κυκλοφορεί την μπάλα όπως ο ίδιος θέλει.

Ως ποδοσφαιριστής με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα που τον διέκριναν έκανε «παπάδες» στον αγωνιστικό χώρο. Ως προπονητής χαρακτηρίζεται από την άψογη τακτική προσέγγιση των αγώνων.

Το βέβαιο είναι πως ως άνθρωπος είναι πανέξυπνος. Είπε χαρτί και καλαμάρι τι θα κάνει, ενημέρωσε ότι θα φύγει ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο ρόστερ τονίζοντας πως ουδέποτε θα τον κατονόμαζε αν δεν ενημερωθεί ο ίδιος.

«Αν δεν έχεις την κυκλοφορία της μπάλας που θέλεις, τότε την αγοράζεις. Όταν ήρθα ο Εμπεσίλιο ήταν υπό παραχώρηση», είπε ο Ελλαδίτης και έστειλε μήνυμα στη διοίκηση. Μεγάλη γάτα ο Ελλαδίτης...

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)