Στο τέλος θα μοιράζει… πρόστιμα ο Σωφρόνης!

Στο -3 από την κορυφή, αλλά με τρία παιχνίδια λιγότερα. Καλύτερη επίθεση (43 γκολ), δεύτερη καλύτερη άμυνα (9 γκολ). Μόνος αήττητος, δίχως την παραμικρή απώλεια στα εντός έδρας παιχνίδια του και δίχως ούτε μια αφλογιστία. Κάτοχος του μεγαλύτερου νικηφόρου σερί που έχει τρέξει στο πρωτάθλημα (έξι αγωνιστικές) και του μεγαλύτερου σερί ανέπαφης εστίας (πέντε αγωνιστικές, 502 λεπτά). Η ομάδα που έχει αναδείξει τους περισσότερους σκόρερ (12 μέχρι στιγμής).

Ακόμη και η απλή παράθεση (κι ανάγνωση) των αριθμών του Απόλλωνα στο πρώτο μισό της περιόδου 2017/18 εντυπωσιάζει. Οι στατιστικές, ωστόσο, ωχριούν μπροστά στο ίδιο το παιχνίδι των «γαλάζιων», το οποίο μαγνητίζει, θέλγει, σαγηνεύει. Από φάουλ, από κόρνερ, από πέναλτι, από πλάγιο, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έχει πάρει ήδη 16 γκολ μέσα από στημένες μπάλες και 27 μέσα από το παιχνίδι. Γνωρίζετε κάποια ποιο αγαστή συνύπαρξη της δουλειάς στην προπόνηση με το ατομικό ταλέντο;

Το χθεσινό παιχνίδι με τον Ερμή συγκαταλέγεται στα καλά, από πλευράς αποτελεσματικότητας, για την ομάδα της Λεμεσού. Το ποσοστό ευστοχίας κινήθηκε στο 40% (επί του συνόλου των τελικών προσπαθειών) και στο 60% (επί αυτών που ήταν εντός εστίας). Έχουν καταγραφεί αναμετρήσεις, στις οποίες οι κυπελλούχοι έχουν δημιουργήσει τριπλάσιες και τετραπλάσιες ευκαιρίες από τα τέρματα που έχουν σημειώσει.

Αυτή η εντυπωσιακή συχνότητα παραγωγής φάσεων είναι απότοκο του εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας στο παιχνίδι του Απόλλωνα. Δεν είναι υπερβολή πως, αν πιάσουν ρυθμό οι «γαλάζιοι», δεν αντιμετωπίζονται από σχεδόν καμία ομάδα της κατηγορίας. Αυτό άλλωστε είναι και το επόμενο (μεγάλο) στοίχημα του Αυγουστή: να πιάνει (και να διατηρεί) η ομάδα του υψηλότατες στροφές και στα ντέρμπι με τους άμεσους ανταγωνιστές της.

Αν το κατορθώσει και αυτό, τότε στο Σωφρόνη δεν θα έχει απομείνει άλλη δουλειά από το να μοιράζει… πρόστιμα σε όσους παίκτες του δεν καταφέρνουν σε διάρκεια το πολύ δύο αγώνων να χριστούν σκόρερ έστω μια φορά!

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)