Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σιγά μην κλάψουν (οι Ομονοιάτες), σιγά μην φοβηθούν

Στέλιος Στέλιου  09/06/2018 12:19
Σιγά μην κλάψουν (οι Ομονοιάτες), σιγά μην φοβηθούν

Σιγά μην κλάψουν (οι Ομονοιάτες), σιγά μην φοβηθούν

Στέλιος Στέλιου  09/06/2018 12:19

Σε μία νέα εποχή μπήκε η Ομόνοια από την ημέρα που η Γενική Συνέλευση άναψε το πράσινο φως για την ενεργοποίηση της συμφωνίας με τον επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου.
 
Ήδη άρχισαν να υλοποιούνται οι πρώτες αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας με την αποχώρηση ποδοσφαιριστών. Ήδη έφυγαν δέκα ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται να δουν αρκετοί ακόμα την πόρτα της εξόδου.
 
Η αλήθεια είναι ότι στην πλειοψηφία τους – αν όχι όλοι – αυτοί που αποχώρησαν δεν θα τους ψάξει κανείς στη νέα εποχή των πρασίνων.
 
Σιγά μην κλάψει, σιγά μην φοβηθεί ο κάθε Ομονοιάτης στο άκουσμα των πλείστων από αυτών των αποχωρήσεων από το τριφύλλι. Περισσότερο έριξαν δάκρυ βλέποντας την εικόνα της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
 
Τι να θυμάται από αυτούς… Ό,τι ήταν μέρος στην χειρότερη χρονιά των πρασίνων; Ό,τι έβαλαν το όνομά τους σε ένα μεγάλο αρνητικό ρεκόρ συνεχόμενων αποτυχιών; Ό,τι η ομάδα έπιασε πάτο και έφτασε να αντιμετωπίζεται ως μία μικρομεσαία ομάδα από τους αντιπάλους; Ό,τι τα κρούσματα απειθαρχίας ήταν περισσότερα και από τα… τέρματα που δέχθηκε η Ομόνοια;
 
Γι’ αυτό η έννοια του κόσμου είναι πώς οι νέοι υπεύθυνοι της ομάδας θα καταφέρουν να ξυπνήσουν την ομάδα από τον λήθαργο και να προσφέρουν επιτέλους χαρές. Το γερό στοίχημα της διοίκησης των πρασίνων, είναι να ενδυναμώσει το ρόστερ της ομάδας. Δεν σηκώνει την Ομόνοια άλλη μία χρονιά με τόσες μαζεμένες αποτυχημένες επιλογές.
 
Υ.Γ. Σημασία στην επιτυχία της ομάδας έχουν και οι συνθήκες που βρίσκουν οι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι οι μόνοι που φταίνε γι' αυτά τα χάλια της Ομόνοιας. Η «ακαταστασία» σε μία ομάδα προφανώς επηρεάζει και τα αποδυτήρια. Γι’ αυτό πέραν από τις σωστές επιλογές, χρειάζεται να υπάρχουν και οι ιδανικές συνθήκες.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας