Αλήθεια, τι σου δίνει και πίνεις ο Μαραντόνα βρε Κόβαλτσιουκ

Με ψυχή, καρδιά και σθένος ο Απόλλωνας κατάφερε να δείξει... τα δόντια του απέναντι στην πολυφημισμένη Ντιναμό Μπρεστ του Ντιέγκο Μαραντόνα και να τη διαλύσει με το επιβλητικό 4-0. Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού ταξιδεύουν πλέον στη Λευκορωσία σε μια βδομάδα για... διακοπές, αφού το εισιτήριο της πρόκρισης στα πλέι οφ, μόνο με αυτοκτονία μπορούν να το χάσουν, με τη σκέψη να βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. 

Οι ποδοσφαιριστές της Λεμεσιανής ομάδας, κυριάρχησαν κατά κράτος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν αλλά και να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Μπρούνο Βάλε.

Με τις δυο αλλαγές που προχώρησε στο αρχικό του σχήμα ο Σωφρόνης Αυγουστή, με τους Περέιρα και Ζελάγια να παίρνουν τη θέση των Σκέμπρι και Μαγκλίτσα, είδε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του να καρποφορούν στην επανάληψη του αγώνα, με τον Ζελάγια να στέλνει την μπάλα δυο φορές στα δίχτυα, την άψογη εκτέλεση φάουλ του Μάρκοβιτς να κάνει το 3-0 αλλά και το αυτογκόλ στην εκπνοή της αναμέτρησης που διαμόρφωσε και το εμφαντικό 4-0.

Στα αξιοσημείωτα επίσης, προστίθεται η εμφάνιση των Χάμπου Κυριάκου αλλά και Φακούντο Περέιρα, με τον δεύτερο να χάνει πρωτοκλασάτες ευκαιρίες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Παρ' όλα αυτά, εκεί που όλα έδειχναν πως το... τρίτο ημίχρονο δεν θα είχε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού όλα είχαν ξεκαθαρίσει, η χαρακτηριστική δήλωση του βοηθού τεχνικού της Ντιναμό Μπρεστ, ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις παρά η... εκπρόσωπος Τύπου των Λευκορώσων.

«Είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι που χάσαμε αλλά θα προσπαθήσουμε να το ανατρέψουμε στο γήπεδό μας», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Σεργκέι Κόβαλτσιουκ, που ίσως επέλεξε μια λάθος οδό... δικαιολογίας για την ντροπιαστική ήττα της ομάδας του, που ο Μαραντόνα (αν είδε δηλαδή το παιχνίδι) θα ακονίζει... μαχαίρια.

Αλήθεια, μετά από τέτοιους αγώνες κ. Κόβαλτσιουκ, είναι καλό να θέτεις στόχους, φθάνει να είναι εφικτοί. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, μετά από μια επιβλητική τεσσάρα, το μόνο που μπορούσες να πράξεις ήταν να ζητήσεις ένα απλό συγγνώμη και να αποχωρήσεις, χωρίς να παράγεις φρούδες ελπίδες στην ομάδα και τους οπαδούς σου...

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)