Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αυτός φταίει για την υπόθεση Ουζόχο...

Γιώργος Χατζηπαναγή  16/02/2019 10:40
Αυτός φταίει για την υπόθεση Ουζόχο...

Αυτός φταίει για την υπόθεση Ουζόχο...

Γιώργος Χατζηπαναγή  16/02/2019 10:40

Εδώ και δύο εβδομάδες περιμένουμε όλοι την ώρα που ο Αθλητικός Δικαστής θα εκδώσει την απόφασή του για την πολύκροτη υπόθεση Ουζόχο. Μια υπόθεση που παρακολουθούν οι Ανορθωσιάτες, οι Απολλωνίστες, οι ΑΠΟΕΛίστες, οι Ομονοιάτες, οι ΑΕΛίστες, ο Γιαννής από τον Πύρκο και ο Θίοντορ από το New York.

Όλοι, είτε γνώριζαν, είτε τώρα έμαθαν για τα δελτία υγείας έχουν να εκφράσουν μία άποψη. Στις τηλεοράσεις, στα ραδιόφωνα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον καφενέ του χωριού. Από γραφεία μέχρι σκαλωσιές, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς ακούς γι' αυτή την υπόθεση.

Όλοι στήνουν το δικό τους μικρό δικαστήριο και σαν άλλοι Λυκουρέζοι και Κούγιες προσπαθούν να πείσουν το συνομιλητή τους ότι για την υπόθεση φταίει η Ανόρθωση, φταίει ο Απόλλωνας, φταίει ο ΚΟΑ, η ΚΟΠ, ο ΑΠΟΕΛ, ο Συναγερμός, το ΑΚΕΛ, ο Βρυωνίδης, ο Μιχαηλίδης, ο Κούμας, οι οργανωμένοι, ακόμα και η τρύπα του Όζοντος.

Την ώρα που ακόμα και «μετρ» στο αθλητικό δίκαιο δίνουν αντιφατικές εκδοχές για το τις πταίει, σε κάθε μικρόκοσμο-γιατί σε ένα τέτοιο ζούμε-βγάζουμε πορίσματα αφού έτσι έχουμε μάθει να κάνουμε.

Είναι στο DNA μας να μην ενσκύπτουμε στο πρόβλημα για να το λύσουμε, δεν περιμένουμε να τελειώσει μια υπόθεση για να εξάξουμε συμπεράσματα και να γίνουμε καλύτεροι. Έτσι κι αλλιώς η μεσογειακή μας νοοτροπία δεν μας το επιτρέπει. Τα ξέρουμε όλα.

Στην τελική για την υπόθεση Ουζοχο φταίω εγώ, εσύ και κάθε υγιής φίλαθλος που θέλει να βλέπει την ομάδα του κάθε εβδομάδα, με κάθε κόστος. Ο καθένας μας λοιπόν πρέπει να δείξει επιτέλους μαύρο σε αυτή την ζούγκλα που λέγεται κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο κένας μας πρέπει να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του γιατί αυτό που ονομάζουμε χόμπι, άθλημα, αρρώστια δεν σώζεται.

Έχει χαθεί προ πολλού και γι' αυτο φταίμε όλοι μας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας