Τρισόκκα (και κάθε Τρισόκκα) διορίστηκες ως άνθρωπος του αθλητισμού, όχι ως Ανορθωσιάτης

Η ψεσινή (02/02) δήλωση του Παναγιώτη Τρισόκκα - διαβάστε την εδώ - η οποία παρέπεμπε στη ψήφο του σχετικά με την υπόθεση με το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο, πρέπει να προκαλεί προβληματισμό.
 
«Επειδή ρωτήθηκα και πριν για το θέμα Ουζόχο, εγώ απλά να πω αν κάποιος αμφιβάλλει τι ψήφισα, απλά να δει την φωτογραφία από τις 3 Αυγούστου 2005, Τραπεζούντα - Ανόρθωση μέσα στην Τουρκία» ανάφερε στο πλαίσιο των 6ων Βραβείων Αθλητισμού και Εθελοντισμού που διοργάνωσε ο Δήμος Σωτήρας.
 
Ο πρώην καλαθοσφαιριστής, και νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, ξεκάθαρα μας είπε ότι ψήφισε για το θέμα για το δελτίο υγείας του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, με δεδομένο ότι υποστηρίζει την ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Δε πάει να έχει όλο το άδικο η Ανόρθωση, ο Παναγιώτης Τρισόκκας λόγω της οπαδικής του προτίμησης έβαλε ψήφο προς υποστήριξη της ομάδας του. Σφάλμα, μεγάλο σφάλμα.
 
Σε αυτά τα πόστα χρειάζεται να υπάρχει αμεροληψία και όχι ο καθένας να κάνει του κεφαλιού του σύμφωνα με την ομάδα που έχει στην καρδιά.
 
Προσοχή. Δεν λέω ότι λανθασμένα ψήφισε ο Παναγιώτης Τρισόκκας. Το σκεπτικό της απόφασής του είναι που κρίνεται, που απλά επειδή είναι Ανορθωσιάτης, ψήφισε υπέρ του δεδομένου που σύμφερε στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Kαι άντε να πείσεις τον οποιοδήποτε σε παρόμοιες περιπτώσεις στο μέλλον ότι ο Τρισόκκας (και ο κάθε Τρισόκκας) ενήργησε σωστά και αμερόληπτα…

Δειτε Επισης

Καληνύχτα Ρίο, καλημέρα Τόκιο!
Το τετ α τετ Τσίπρα – Κορακάκη – Τι είπαν για την γκρεμισμένη παράγκα
Παραολυμπιονίκης συγκλονίζει: Θα συμμετάσχω στο Ρίο και μετά θα κάνω ευθανασία (pics)
Επέστρεψε και αντίκρισε το γκρεμισμένο σκοπευτήριό της η Κορακάκη
Κατερίνα Στεφανίδη: «Έχω χάσει μετάλλια από αθλητές ντοπέ»
Βίντεο: Τι είπε ο Κυριακός Ιωάννου δευτερόλεπτα πριν «πετάξει» στα 2.29μ.
Σπαταλήσαμε τα χρήματα του κράτους σε αυτούς τους αρουραίους
Η Ρωσία ασκεί έφεση στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο κατά του CAS
Συνέλαβαν όλη την Ολυμπιακή ομάδα της Ζιμπάμπουε επειδή δεν έφερε ούτε ένα μετάλλιο από το Ρίο
Ο Πούτιν «χρύσωσε» τους Ρώσους Ολυμπιονίκες