«Έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά» για Εφραίμ ο Τραμετσάνι

«Για τον Εφραίμ κανένα σχόλιο» αυτή ήταν η άμεση και σύντομη απάντηση του Πάολο Τραμετσάνι για το λόγο που δεν χρησιμοποιεί αρκετά τον Γιώργο Εφραίμ. Μία απάντηση που έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά στην υπόθεση με τον διεθνή εξτρέμ.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν χαίρει της εμπιστοσύνης – ή ενδεχομένως να συντρέχει και άλλος λόγος – του Ιταλού τεχνικού που δεν στηρίζεται στις δυνατότητες ενός από τους πιο ικανούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ του ο ΑΠΟΕΛ.

Οι μόλις τρεις συμμετοχές ως βασικός στο πρωτάθλημα – χρησιμοποιήθηκε άλλες δώδεκα ως αλλαγή, οι πλείστες ολιγόλεπτες συμμετοχές – ήταν εδώ και καιρό θέμα συζήτησης στα ΑΠΟΕΛίστικα στέκια που ψάχνουν τον λόγο που ο 49χρονος τεχνικός επιμένει να αφήνει στον πάγκο τον πιο ακριβοπληρωμένο Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Ο Εφραίμ αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως βασικός στο πρωτάθλημα στις 10 Νοεμβρίου και το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με την Ένωση, παιχνίδι στο οποίο πέτυχε το μοναδικό του γκολ στο φετινό μαραθώνιο.

Από εκεί και πέρα, έπαιξε σε 10 αγώνες ως αλλαγή και σε εφτά αγώνες δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου. Στο κύπελλο ο Εφραίμ πήρε φανέλα βασικού σε όλα τα παιχνίδια, όμως δεν του δόθηκε στη ρεβάνς με την ΑΕΚ οπότε και μπήκε στα τελευταία πετυχαίνοντας ένα από τα τέρματα που έστειλαν τους γαλαζοκιτρίνους στην ημιτελική φάση.

Στο σημερινό (03/04) πρώτο παιχνίδι της τετράδας του κυπέλλου θα περίμενε κανείς τον Γιώργο Εφραίμ να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Δεν μπήκε. Οι σκέψεις στη διάρκεια του αγώνα ήταν ότι θα ήταν μία από τις επιλογές του Τραμετσάνι για αλλαγή από τη στιγμή που η ομάδα της Λευκωσίας δυσκολευόταν να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα – ο Εφραίμ είναι ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ στο θεσμό με τέσσερα τέρματα.

Ούτε αυτό έγινε και καπάκι στη συνέντευξη Τύπου η απάντησή του δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για το τι συμβαίνει με έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες που βρίσκονται στον Αρχάγγελο.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)