Κατσαντώνη αυτό ήταν αισχρό...

Σε πάρτυ, σε πανηγύρια, στον εξώστη, τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν. Ακόμα και ο πιο ήρεμος άνθρωπος πάνω στον ενθουσιασμό μπορεί να κάνει κάτι που λίγο μετά θα το μετανιώσει. Ελπίζουμε ότι ο Ανδρέας Κατσαντώνης ήδη έχει μετανιώσει την αισχρή του ενέργεια στον εξώστη του ΑΠΟΕΛ στη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Το παράπτωμά του δεν ήταν ότι αποφάσισε να πανηγυρίσει με ένα σύνθημα εναντίον μιας άλλης ομάδας (στην οποία υπηρέτησε κιόλας στο παρελθόν). Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος και προσωπικά αυτά τα πικαρίσματα θεωρώ ότι είναι μέρος του ποδοσφαίρου.

Αυτό που δημιουργεί αλγεινή εντύπωση είναι ο τρόπος που επέλεξε να το κάνει. Ξεκίνησε να φωνάζει ένα σύνθημα το οποίο προβάλλει την ωμή βία, που μιλάει για ξύλο και κατρακύλα ενός οπαδού στην κερκίδα.

Την ώρα που οι φίλαθλοι απέχουν λόγω της κάρτας οπαδού που πλασαρίστηκε ως ένα μέτρο για να γλιτώσει το ποδόσφαιρο από το φαινόμενο της βίας, ένα παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα του αθλήματος βγαίνει να ξεστομίσει τέτοια πράγματα σε δημόσια θέα. Μπορεί να παρασύρθηκε, μπορεί να θέλησε να πουλήσει οπαδιλίκι με αυτό τον τρόπο.

Δεν έχει, όμως, σημασία τι ήταν αυτό που τον ώθησε να προβεί σε αυτή την ενέργεια. Ήταν μία αισχρή πράξη και καλό θα ήταν να το αναγνωρίσει, να ζητήσει συγγνώμη (σε αυτό/ους που πρέπει) και την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικός.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)