Σάββατο, 28 Μαρτίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κατσαντώνη αυτό ήταν αισχρό...

Στέλιος Στέλιου  12/05/2019 08:36
Κατσαντώνη αυτό ήταν αισχρό...

Κατσαντώνη αυτό ήταν αισχρό...

Στέλιος Στέλιου  12/05/2019 08:36

Σε πάρτυ, σε πανηγύρια, στον εξώστη, τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν. Ακόμα και ο πιο ήρεμος άνθρωπος πάνω στον ενθουσιασμό μπορεί να κάνει κάτι που λίγο μετά θα το μετανιώσει. Ελπίζουμε ότι ο Ανδρέας Κατσαντώνης ήδη έχει μετανιώσει την αισχρή του ενέργεια στον εξώστη του ΑΠΟΕΛ στη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Το παράπτωμά του δεν ήταν ότι αποφάσισε να πανηγυρίσει με ένα σύνθημα εναντίον μιας άλλης ομάδας (στην οποία υπηρέτησε κιόλας στο παρελθόν). Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος και προσωπικά αυτά τα πικαρίσματα θεωρώ ότι είναι μέρος του ποδοσφαίρου.

Αυτό που δημιουργεί αλγεινή εντύπωση είναι ο τρόπος που επέλεξε να το κάνει. Ξεκίνησε να φωνάζει ένα σύνθημα το οποίο προβάλλει την ωμή βία, που μιλάει για ξύλο και κατρακύλα ενός οπαδού στην κερκίδα.

Την ώρα που οι φίλαθλοι απέχουν λόγω της κάρτας οπαδού που πλασαρίστηκε ως ένα μέτρο για να γλιτώσει το ποδόσφαιρο από το φαινόμενο της βίας, ένα παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα του αθλήματος βγαίνει να ξεστομίσει τέτοια πράγματα σε δημόσια θέα. Μπορεί να παρασύρθηκε, μπορεί να θέλησε να πουλήσει οπαδιλίκι με αυτό τον τρόπο.

Δεν έχει, όμως, σημασία τι ήταν αυτό που τον ώθησε να προβεί σε αυτή την ενέργεια. Ήταν μία αισχρή πράξη και καλό θα ήταν να το αναγνωρίσει, να ζητήσει συγγνώμη (σε αυτό/ους που πρέπει) και την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικός.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας