Βγες βρε Τάμαρι στον εξώστη και ας ήταν η πρώτη και τελευταία φορά

Ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκλεψε όσο κανείς άλλος τη φετινή αγωνιστική περίοδο τις εντυπώσεις. Ένας Μέσι της Ιορδανίας που κατέβηκε από το πουθενά στο νησί μας. Για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες χύθηκαν τόνοι μελάνι, οι οποίες ζάλισαν κάθε αμυντικό που προσπάθησε να του πάρει την μπάλα. Τ’ όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη του κάθε ΑΠΟΕΛίστα τους τελευταίους μήνες. Μέχρι και καλύτερο από τον Χάρι και Ντέλε Άλι έβγαλαν αυτόν τον Μούσα Αλ Ταμάρι.

Στο αποκορύφωμα των πανηγυρισμών της ιστορικής επιτυχίας των «γαλαζοκιτρίνων» ωστόσο, με την 7η διαδοχική και 28η κατάκτηση πρωταθλήματος, το αστέρι της ομάδας έκανε τους χιλιάδες πορτοκαλί στο Σωματείο να φεύγουν απορημένοι γιατί δεν κατάφεραν να δουν αλλά και να αποθεώσουν τον ίνδαλμά τους, Μούσα Αλ Τάμαρι στον εξώστη.

Αν και ο άσσος των πολυπρωταθλητών, βρισκόταν με τους συμπαίκτες του στην πορεία προς το Σωματείο με το λεωφορείο και γεύτηκε λίγες στιγμές αποθέωσης με τον κόσμο της ομάδας, σε κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε όπως αποχωρήσει από το οίκημα.

Υπενθυμίζεται, ότι αυτό το διάστημα είναι η γιορτή των Μουσουλμάνων, το Ραμαζάνι, κατά το οποίο τηρείται αυστηρή διατροφή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και οι ανάλογες επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.

Παρόλο που δεν κατάφερε να βγει στον εξώστη όμως ο Ιορδανός ποδοσφαιριστής, ευχαρίστησε αργότερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού τον κόσμο της ομάδας για την υποστήριξη, ενώ σε live που βγήκε στο Instagram, φαινόταν αρκετά ταλαιπωρημένος.

Ταλαιπωρημένη ωστόσο, παρέμεινε και η καρδιά των χιλιάδων πορτοκαλί οι οποίοι μέχρι και την τελευταία... φωτοβολίδα αναφωνούσαν ρυθμικά το όνομα του Μούσα Αλ Τάμαρι, με την ελπίδα ότι θα τον έβλεπαν στον εξώστη και να τον αποθεώσουν για τα όσα προσέφερε τη φετινή χρονιά.

Ο Μέσι της Ιορδανίας, που έβγαλε τα… κάστανα από τη φωτιά σε αρκετούς κρίσιμους αγώνες του ΑΠΟΕΛ, έχει κερδίσει δικαίως τις εντυπώσεις όχι μόνο του ποδοσφαιρικού κόσμου της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού. Αρκετός λόγος γίνεται για προτάσεις εκατομμυρίων για χάρη των ικανοτήτων του 21χρονου ποδοσφαιριστή, με τον ΑΠΟΕΛ να διατηρεί επτασφράγιστο μυστικό το μέλλον του Μούσα Αλ Τάμαρι στην ομάδα του.

Το καίριο ερώτημα ωστόσο που τίθεται στο μυαλό του κάθε αγνού οπαδού της ομάδας των πολυπρωταθλητών Κύπρου είναι μέχρι πόσο θα έχουν αυτόν τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους;

Και αν θα τον έχουν, θα έχουν ξανά την ευκαιρία για να τον αποθεώσουν στον εξώστη;

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...