Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η χρηματιστηριακή πτώση του Ντάρμπισαϊαρ δεν διαγράφει την ποιότητά του

Γιώργος Περικλέους  10/07/2019 17:17
Η χρηματιστηριακή πτώση του Ντάρμπισαϊαρ δεν διαγράφει την ποιότητά του

Η χρηματιστηριακή πτώση του Ντάρμπισαϊαρ δεν διαγράφει την ποιότητά του

Γιώργος Περικλέους  10/07/2019 17:17

Ν’ αφήσει πίσω του την κακή ομολογουμένως χρονιά που πραγματοποίησε θέλει ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και να επανέλθει στα γνωστά του επίπεδα σκοραρίσματος.
 
Άλλωστε για τον Άγγλο επιθετικό η αγωνιστική περίοδος 2018-2019, δεν ήταν τόσο εύκολη, αφού πέρασε από τραυματισμούς και έντονη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, κυρίως από τον πρώην τεχνικό της Ομόνοιας, Γιάννη Αναστασίου.  
 
Είναι δεδομένο ότι άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο πιστεύουν στις δυνατότητες του έμπειρου στράικερ αφού μια σεζόν με λίγα γκολ δεν διαγράφει την ποιότητά του.
 
Ο Ντάρμπισαϊαρ πέτυχε 28 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις στην πρώτη του χρονιά στην Κύπρο το 2016-2017, ενώ ακολούθησε ακόμη μια εξαιρετική σεζόν με 25 γκολ το 2017-18.
 
Η χρονιά που μας πέρασε βρήκε τον 33χρονο επιθετικό να σκοράρει μόνο δύο γκολ στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με αισθητά μειωμένο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με τις προηγούμενες δύο.

Από τη μια η ηλικία του Άγγλου και από την άλλη η δύσκολη περίοδος που πέρασε πέρσι, είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει κατακόρυφα η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «transfermarkt», η αξία του Ντάρμπισαϊαρ εκτοξεύθηκε στο 1.250.000 ευρώ στις 26 Απριλίου 2018, τη μεγαλύτερη τιμή της από την τριετή του παρουσία στο τριφύλλι.
 
Στην τελευταία καταμέτρηση της εν λόγω ιστοσελίδας η οποία διεξήχθη στις 25 Ιουνίου 2019, η χρηματιστηριακή αξία του Άγγλου μειώθηκε στις 500.000 ευρώ.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων στην καλύτερη ίσως φάση της καριέρας του όντας στο ρόστερ του Ολυμπιακού Πειραιώς το 2009, είχε φέρει την αξία του στο εντυπωσιακό νούμερο των 4.000.000 ευρώ.
 
Αναμφίβολα η τέχνη του γκολ δεν είναι κάτι που ένας επιθετικός επιπέδου μπορεί να ξεχάσει, ασχέτως με οποιαδήποτε εκτίμηση της αξίας του σε χρήματα.
 
Στην Ομόνοια είναι σίγουρο ότι ποντάρουν αρκετά στην ικανότητα του ποδοσφαιριστή τους να βρει δίχτυα, κάτι που στο παρελθόν έκανε με σχετική άνεση, αναγκάζοντας ακόμη και τους πιο δύσπιστους να παραδεχθούν ότι κατέχει τα στοιχεία ενός δεινού σκόρερ. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας