Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ούτε τον μπελά δεν θέλησε να αγοράσει ο Τραμετσάνι

Στέλιος Στέλιου  17/07/2019 10:53
Ούτε τον μπελά δεν θέλησε να αγοράσει ο Τραμετσάνι

Ούτε τον μπελά δεν θέλησε να αγοράσει ο Τραμετσάνι

Στέλιος Στέλιου  17/07/2019 10:53

Τελευταία πρόβα πριν από τα επίσημα παιχνίδια για τον ΑΠΟΕΛ αποτέλεσε το φιλικό με την Δόξα. Ο Πάολο Τραμετσάνι ζητάει να μπει και επιπρόσθετος χρόνος (30’) προκειμένου να δώσει χρόνο και σε ποδοσφαιριστές που προφανώς δεν προορίζει για την… πρώτη γραμμή.

Και όμως ο Ιταλός τεχνικός σε 120’ δεν είχε να δώσει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στους Γιώργο Εφραίμ, Στάθη Αλωνεύτη και Μηνά Αντωνίου.

Η κίνηση του 48χρονου τεχνικού σχολιάστηκε αρνητικά, με πολλούς οπαδούς να κατηγορούν (και) γι’ αυτό το λόγο τον Πάολο Τραμετσάνι.

Πάντως, εξ όσων φαίνεται – από τη στιγμή που και από επίσημα χείλη – δεν σχολιάστηκε οτιδήποτε για οποιοδήποτε πρόβλημα των παικτών, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ δεν ασχολήθηκε να χρησιμοποιήσει έστω και λίγο τους τρεις ποδοσφαιριστές, ώστε να αγοράσει τον μπελά τουλάχιστον.

Τους κράτησε μέχρι το ζέσταμα και δεν τους έδωσε χρόνο συμμετοχής. Με αυτό τον τρόπο έβαλε και άλλο λάδι στη φωτιά όσον αφορά τη φημολογία για περιθωριοποίηση του Γιώργου Εφραίμ – ο Αλωνεύτης δεν θεωρείται βασικός, ενώ ο Μηνάς Αντωνίου δεν ξεκαθάρισε εάν θα δοθεί εκ νέου δανεικός.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας