Το... λαχείο του ΑΠΟΕΛ που συνεχίζει να κάνει ζημιές

Νικηφόρο (0-1) ήταν το πέρασμα του ΑΠΟΕΛ από το Μαυροβούνιο κόντρα στη Σουτιέσκα, στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν για τους γαλαζοκίτρινους. 

Οι πρωταθλητές δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, κάτι που λίγο πολύ αναμενόταν αν αναλογιστεί κανείς τη χρονική περίοδο που διανύουμε. Στα πρώτα παιχνίδια και δη στα προκριματικά της Ευρώπης, το μόνο που κρατάς στο τέλος της μέρας είναι το αποτέλεσμα, κάτι το οποίο άπαντες στον «Αρχάγγελο» γνωρίζουν εδώ και χρόνια.

Ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι, οι πρωταθλητές δεν είχαν ιδιαίτερη φαντασία αφού παρά τη σωστή κυκλοφορία της μπάλας σε αρκετά σημεία του αγώνα, δεν κατάφεραν να ξεδιπλώσουν τις επιθετικές τους αρετές. 

Πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά στη γραμμή κρούσης του ΑΠΟΕΛ ήταν ο Μούσα αλ Τάμαρι. Ο Ιορδανός έδειξε στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα των γαλαζοκιτρίνων γιατί θεωρείται - όχι αδίκως - ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη ζημιά στην οποιαδήποτε άμυνα. 

Παρόλο που οι Μαυροβούνιοι φάνηκε να διαβάζουν σωστά το παιχνίδι του νεαρού (σ.σ. στέλνοντας άμεσα βοήθειες όταν είχε τον έλεγχο της μπάλας), εκείνος κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Τόμας ντε Βινσέντι, ενώ θα μπορούσε να σκοράρει σε τουλάχιστον δύο άλλες περιπτώσεις. 

Πριν από μήνες, ο ίδιος έχοντας... σαρώσει τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ομάδα της Λευκωσίας. Είχε μάλιστα χαρακτηρίσει τον ΑΠΟΕΛ ως λαχείο για τον ίδιο και την καριέρα του. 

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα να αλλάξω χώρα και να έρθω εδώ που είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος ζωής. Αλλά με τη βοήθεια του κόσμου και της ομάδας, ένιωθα σταδιακά καλύτερα και πιο δυνατός. Η Κύπρος και ο ΑΠΟΕΛ ήταν το λαχείο μου για να πάω πιο ψηλά», ανέφερε τότε ο Ιορδανός εξτρέμ. 

Δεν θα διαφωνήσω με τα λεγόμενα του Τάμαρι, αφού οι γαλαζοκίτρινοι τον πίστεψαν και τον έφεραν στην Ευρώπη, όμως θ' αντιστρέψω τη δήλωσή του λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή, εκείνος αποτελεί ένα πραγματικό λαχείο, που στην τελική βγήκε λίρα εκατό στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Μέσα από κάθε παιχνίδι του, εξελίσσεται και συγκεντρώνει ακόμη περισσότερα βλέμματα πάνω του, βοηθώντας παράλληλα τον ΑΠΟΕΛ να επιτύχει τους στόχους του, γνωρίζοντας ότι πολύ σύντομα μπορεί να σαλπάρει για άλλες πολιτείες φέρνοντας μπόλικο χρήμα στα ταμεία των πρωταθλητών. 

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...