Ποιο ντέρμπι

Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους και έχουν τα κότσια να βγουν μπροστά στις κάμερες και να πούνε τη στυγνή πραγματικότητα.

Για ακόμη μια φορά, ο Τιμούρ Κετσπάγια, απέδειξε πόσα καντάρια μπάλας γνωρίζει και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και με το πέρας του άσφαιρου ντέρμπι με την ΑΕΛ, έστειλε τα πιο ηχηρά μηνύματα για την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα τα κυπριακά στάδια. 

Την ίδια ώρα που οι προβολείς βρίσκονταν στραμμένοι στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, ο Γεωργιανός κόουτς στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου, προτίμησε να μην ασχοληθεί τόσο με την ανάλυση του παιχνιδιού αλλά στάθηκε στο επίπεδο που βρίσκονται τα γήπεδά μας, για να ξεγυμνώσει τη θλιβερή κατάσταση που βρίσκεται το Τσίρειο στάδιο. 

«Θέλω να ρωτήσω, είναι υπό προστασία της UNESCO τα αποδυτήρια του Τσιρείου; Μπείτε μέσα να δείτε. Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα. Αυτή η πόλη δεν γίνεται να μην έχει γήπεδο. Να βάλουμε 1500 ευρώ να φτιάξουμε τα αποδυτήρια. Είναι 35 βαθμούς κελσίου, υπάρχει ένας ανεμιστήρας που μπορεί να πέσει στο κεφάλι κανενός. Μετά από 35 χρόνια δεν άλλαξε τίποτα. Ούτε μια βίδα δεν άλλαξε», επεσήμανε μεταξύ άλλων φανερά εκνευρισμένος και συνάμα απογοητευμένος ο Τιμούρ Κετσπάγια. 

Αναντίρρητα, δεν περίμενε κανείς τον προπονητή της Ανόρθωσης να μάς πει σε ποια κατάσταση βρίσκονται σήμερα τα γήπεδά μας, αφού λίγο πολύ όλοι μας γνωρίζουμε την ποιότητα των εγκαταστάσεων του ποδοσφαιρικού κόσμου της Κύπρου.

Είναι όμως κάτι τέτοιες στιγμές, που ενώ η Κύπρος φιγουράρει στη 15η θέση της Ευρώπης και έχουμε να υπερηφανευόμαστε για κάτι για το ποδοσφαιρικό μας επίπεδο, έρχονται όλα να γκρεμιστούν σαν χάρτινος πύργος μέσα σε κάτι λεπτά. 

Όσα πράγματα κι αν προσπαθήσουμε να κρύψουμε κάτω από το χαλί, σε κάποια φάση θα βγουν στην επιφάνεια. Χθες, ήταν ο ανεμιστήρας που ενόχλησε τον Τιμούρ Κετσπάγια και όλοι μας θυμηθήκαμε ότι τα κυπριακά γήπεδα χρίζουν βελτίωσης, αύριο, ποιος ξέρει τι θα δουν ακόμη τα πονεμένα μας μάτια...

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)