Ο... κέρβερος που βγήκε λίρα εκατό στον ΑΠΟΕΛ

Διαχρονικό θέμα συζήτησης ανάμεσα στους οπαδούς όλων των ομάδων αποτελούν οι μεταγραφές. Ιδιαίτερα οι προσθήκες καλοκαιριού δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες από τον κόσμο, ενώ πάντοτε γίνονται συγκρίσεις με τους παίκτες που έρχονται, σε σχέση με αυτούς που φεύγουν.

Από τις πρώτες κιόλας προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, άρχισε η συζήτηση για το ποιος είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης που ήρθε στους γαλαζοκίτρινους.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έτρεξαν να… ψηφίσουν Άλεφ δαγκωτό, λόγω της προηγούμενης - επιτυχημένης - παρουσίας του παίκτη στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα.

Άλλοι υποστήριξαν ότι ο Βουγιαντίν Σάβιτς θα έπρεπε να πάρει τον άτυπο τίτλο της πιο δυνατής προσθήκης, λόγω της εμπειρίας του σ’ ένα καλύτερο πρωτάθλημα και δη τις συμμετοχές του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Παρόλα αυτά, ο παίκτης που πραγματικά φαίνεται να κερδίζει την ανεπίσημη μάχη μεταξύ των νέων αποκτημάτων, δεν είναι άλλος από τον Βιντ Μπέλετς.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας, πρόλαβε να δείξει εξαιρετικά στοιχεία στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια των πρωταθλητών, βάζοντας δύσκολα στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές για να τον νικήσουν.

Ρίχνοντας μια ματιά στο ποδοσφαιρικό παρελθόν του Μπέλετς, εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί ότι μόνο τυχαίος δεν είναι.  Σλοβένος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ίντερ, έχοντας υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα το 2010.

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα των «νερατζούρι», αφού δόθηκε δανεικός στην Κροτόνε για δύο σεζόν, έχοντας φουλ συμμετοχές μέχρι το 2012.

Από τη μια η παρουσία του θρυλικού Ζούλιο Σέζαρ και από την άλλη ανάδειξη του συμπατριώτη του Μπέλετς, Σαμίρ Χαντάνοβιτς, έκαναν αδύνατη την εδραίωση δεύτερου τερματοφύλακα πίσω από αυτά τα τεράστια ονόματα στην Ίντερ.

Η μοίρα τον έφερε σήμερα ν’ αγωνίζεται ως δανεικός από τη Σαμπντόρια στον ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με τους πολυπρωταθλητές να διατηρούν το δικαίωμα αγοράς του από την ιταλική ομάδα, εφόσον καταβάλουν τη σχετική ρήτρα.

Θεωρείται δεδομένο ότι μ’ αυτές τις εμφανίσεις, οι γαλαζοκίτρινοι δεν πρόκειται να το πολυσκεφτούν να τον αγοράσουν, αφού η καλή ηλικία στην οποία βρίσκεται, τους επιτρέπει να ονειρεύονται ότι έχουν βρει μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια για τα επόμενα χρόνια.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)