Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Μία συγνώμη στον κύριο Αντωνάκη...

Πέτρος Πετρή  16/09/2019 12:25
Μία συγνώμη στον κύριο Αντωνάκη...

Μία συγνώμη στον κύριο Αντωνάκη...

Πέτρος Πετρή  16/09/2019 12:25

Όλο σχεδόν το κυπριακό ποδόσφαιρο πέρασε μπροστά από τα μάτια του. Ο άνθρωπος που τα έχει δει όλα στους αγωνιστικούς χώρους και έχει ζήσει αμέτρητες επιτυχίες. Χαρακτηρίζεται ως η ψυχή του Αρχαγγέλου, αφού ακόμη κι αν άλλαξαν όλα στον ΑΠΟΕΛ, αυτός είναι εκεί, αγέρωχος, δίπλα στην ομάδα που μεγάλωσε. Ο λόγος φυσικά, για τον επί σειρά ετών φροντιστή των γαλαζοκιτρίνων, κ. Αντωνάκη Λουκά.

Ένας 85χρονος, ο οποίος τις τελευταίες δεκαετίες και συγκεκριμένα από το 1972 και εντεύθεν, δεν έχασε δευτερόλεπτο από την ομάδα, αφού ακόμη και το σπίτι του βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο των πολυπρωταθλητών. 

Η χθεσινή (14/9) αναμέτρηση ωστόσο του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ απέναντι στην ΑΕΛ, έμελλε να στιγματίσει και την εικόνα που έβλεπε τα τόσα χρόνια ο κ. Αντωνάκης στα γήπεδά μας. 

Από τους λίγους ρομαντικούς της στρογγυλής θεάς που απέμειναν στον ποδοσφαιρικό κόσμο, ένιωσε ότι αυτό που αγαπά, άρχισε να αργοπεθαίνει. 

Η ιστοσελίδα μας, OMADA, συνάντησε τον κ. Αντωνάκη έπειτα από λίγες ώρες από την αναμέτρηση, και η απογοήτευσή του, ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. 

Παρά την επιβλητική νίκη των γαλαζοκιτρίνων επί της ομάδας της Λεμεσού και την ωραία εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές εντός των τεσσάρων γραμμών, ο επί σειρά ετών φροντιστής του ΑΠΟΕΛ, δεν νιώθει πλέον, όπως τα προηγούμενα χρόνια. 

Οι άδειες κερκίδες, τίποτα δεν θυμίζουν τον παλμό των γηπέδων μας που είχαν κάποτε. Όλα αυτά που πλέον εμείς τα βλέπουμε σε μαυρόασπρες φωτογραφίες, ο κ. Αντωνάκης τα είχε ζήσει από κοντά. 

Εικόνες όμως, που πάντα θα αναπολεί ο κ. Αντωνάκης και συγκρίνοντας με το σήμερα, τίποτα δεν μπορεί να ομοιάζει με το τότε.

Μία συγγνώμη από τον ποδοσφαιρικό κόσμο στον 85χρονο, σίγουρα δεν είναι αρκετή...

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας