Μία συγνώμη στον κύριο Αντωνάκη...

Όλο σχεδόν το κυπριακό ποδόσφαιρο πέρασε μπροστά από τα μάτια του. Ο άνθρωπος που τα έχει δει όλα στους αγωνιστικούς χώρους και έχει ζήσει αμέτρητες επιτυχίες. Χαρακτηρίζεται ως η ψυχή του Αρχαγγέλου, αφού ακόμη κι αν άλλαξαν όλα στον ΑΠΟΕΛ, αυτός είναι εκεί, αγέρωχος, δίπλα στην ομάδα που μεγάλωσε. Ο λόγος φυσικά, για τον επί σειρά ετών φροντιστή των γαλαζοκιτρίνων, κ. Αντωνάκη Λουκά.

Ένας 85χρονος, ο οποίος τις τελευταίες δεκαετίες και συγκεκριμένα από το 1972 και εντεύθεν, δεν έχασε δευτερόλεπτο από την ομάδα, αφού ακόμη και το σπίτι του βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο των πολυπρωταθλητών. 

Η χθεσινή (14/9) αναμέτρηση ωστόσο του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ απέναντι στην ΑΕΛ, έμελλε να στιγματίσει και την εικόνα που έβλεπε τα τόσα χρόνια ο κ. Αντωνάκης στα γήπεδά μας. 

Από τους λίγους ρομαντικούς της στρογγυλής θεάς που απέμειναν στον ποδοσφαιρικό κόσμο, ένιωσε ότι αυτό που αγαπά, άρχισε να αργοπεθαίνει. 

Η ιστοσελίδα μας, OMADA, συνάντησε τον κ. Αντωνάκη έπειτα από λίγες ώρες από την αναμέτρηση, και η απογοήτευσή του, ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. 

Παρά την επιβλητική νίκη των γαλαζοκιτρίνων επί της ομάδας της Λεμεσού και την ωραία εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές εντός των τεσσάρων γραμμών, ο επί σειρά ετών φροντιστής του ΑΠΟΕΛ, δεν νιώθει πλέον, όπως τα προηγούμενα χρόνια. 

Οι άδειες κερκίδες, τίποτα δεν θυμίζουν τον παλμό των γηπέδων μας που είχαν κάποτε. Όλα αυτά που πλέον εμείς τα βλέπουμε σε μαυρόασπρες φωτογραφίες, ο κ. Αντωνάκης τα είχε ζήσει από κοντά. 

Εικόνες όμως, που πάντα θα αναπολεί ο κ. Αντωνάκης και συγκρίνοντας με το σήμερα, τίποτα δεν μπορεί να ομοιάζει με το τότε.

Μία συγγνώμη από τον ποδοσφαιρικό κόσμο στον 85χρονο, σίγουρα δεν είναι αρκετή...

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)