Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η ανηφόρα του Ντόλ και το βάρος για τον ΑΠΟΕΛ

Μικαέλο Παπαδάκης  20/09/2019 12:28
Η ανηφόρα του Ντόλ και το βάρος για τον ΑΠΟΕΛ

Η ανηφόρα του Ντόλ και το βάρος για τον ΑΠΟΕΛ

Μικαέλο Παπαδάκης  20/09/2019 12:28

Το κάζο του ΑΠΟΕΛ με τη Ντουντελάνζ δεν είχα την ατυχία να το δω live, αλλά από τις αντιδράσεις αφουγκράζομαι πως το honeymoon με τον Τόμας Ντολ έχει τελειώσει. Ο Γερμανός είναι στο στόχαστρο και για τις επιλογές του και για όσα είπε μετά την τεσσάρα.

Αρχίζει η ανηφόρα

Αν και υπερβολικό, εντούτοις πλέον αρχίζει η ανηφόρα και για τον Ντολ, τον άνθρωπο που το καλοκαίρι όχι μόνο έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά, αλλά έσωσε τη φετινή σεζόν και πολλές άλλες για τους γαλαζοκίτρινους, που μετά το 1-2 από την Καραμπάχ ήταν αντιμέτωποι με την καταστροφή. Η περίοδος χάριτος έληξε το βράδυ της Πέμπτης (19/9) και κάθε λάθος θα χρεώνεται και μάλιστα ακριβά. Το πόσο θα αντέξει μπροστά στην απαιτιτική δυτική εξέδρα, εναπόκειται πρώτα στις προπονητικές του ικανότητες κι έπειτα στο χαρακτήρα και την ικανότητα να κλείνει τα αφτιά και δουλεύει αποτελεσματικά και ανεπηρέαστα.

Το βάρος του φαβορί

Πάντως, είχα τονίσει πριν το ματς πως η φετινή χρονιά στους Ομίλους δεν είναι ίδια με τις επτά προηγούμενες, καθώς ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί και οι άλλοι - ειδικά οι Λουξεμβούργιοι - που δεν έχουν κάτι να χάσουν. Και είναι διαφορετική η προετοιμασια (αγωνιστικά και ψυχολογικα) όταν παίζεις ως φαβορί και μάλιστα ξεκαθαρο. Πολλές φορές ο ΑΠΟΕΛ πάτησε σε αυτά, δυσκολεύοντας αντιπάλους που είτε τον υποτίμησαν, είτε δεν το είχαν να ανοίγουν κλειστές άμυνες όπως πχ Άγιαξ.

Στα στιγμιότυπα φάνηκε ξεκάθαρα πως από οι Λουξεμβούργιοι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αμυντικά , τομέας όμως που υστέρησε και ο ΑΠΟΕΛ, αφού εμφανίστηκε χαλαρός. Επιθετικά όμως έκαναν τη ζημιά.

Από τις προ διετίας αναμετρήσεις φάνηκε ότι η Ντούντελαντζ δεν ήταν αμελητέα ποιοτικά, κάτι που επιβεβαιώθηκε πέρσι με την πρόκρισή της στους Ομίλους του Europa League. Πλέον είναι η πρώτη ομάδα από του Λουξεμβούργο που έχει πετύχει νίκη στους Ομίλους!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας