Η ανηφόρα του Ντόλ και το βάρος για τον ΑΠΟΕΛ

Το κάζο του ΑΠΟΕΛ με τη Ντουντελάνζ δεν είχα την ατυχία να το δω live, αλλά από τις αντιδράσεις αφουγκράζομαι πως το honeymoon με τον Τόμας Ντολ έχει τελειώσει. Ο Γερμανός είναι στο στόχαστρο και για τις επιλογές του και για όσα είπε μετά την τεσσάρα.

Αρχίζει η ανηφόρα

Αν και υπερβολικό, εντούτοις πλέον αρχίζει η ανηφόρα και για τον Ντολ, τον άνθρωπο που το καλοκαίρι όχι μόνο έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά, αλλά έσωσε τη φετινή σεζόν και πολλές άλλες για τους γαλαζοκίτρινους, που μετά το 1-2 από την Καραμπάχ ήταν αντιμέτωποι με την καταστροφή. Η περίοδος χάριτος έληξε το βράδυ της Πέμπτης (19/9) και κάθε λάθος θα χρεώνεται και μάλιστα ακριβά. Το πόσο θα αντέξει μπροστά στην απαιτιτική δυτική εξέδρα, εναπόκειται πρώτα στις προπονητικές του ικανότητες κι έπειτα στο χαρακτήρα και την ικανότητα να κλείνει τα αφτιά και δουλεύει αποτελεσματικά και ανεπηρέαστα.

Το βάρος του φαβορί

Πάντως, είχα τονίσει πριν το ματς πως η φετινή χρονιά στους Ομίλους δεν είναι ίδια με τις επτά προηγούμενες, καθώς ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί και οι άλλοι - ειδικά οι Λουξεμβούργιοι - που δεν έχουν κάτι να χάσουν. Και είναι διαφορετική η προετοιμασια (αγωνιστικά και ψυχολογικα) όταν παίζεις ως φαβορί και μάλιστα ξεκαθαρο. Πολλές φορές ο ΑΠΟΕΛ πάτησε σε αυτά, δυσκολεύοντας αντιπάλους που είτε τον υποτίμησαν, είτε δεν το είχαν να ανοίγουν κλειστές άμυνες όπως πχ Άγιαξ.

Στα στιγμιότυπα φάνηκε ξεκάθαρα πως από οι Λουξεμβούργιοι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αμυντικά , τομέας όμως που υστέρησε και ο ΑΠΟΕΛ, αφού εμφανίστηκε χαλαρός. Επιθετικά όμως έκαναν τη ζημιά.

Από τις προ διετίας αναμετρήσεις φάνηκε ότι η Ντούντελαντζ δεν ήταν αμελητέα ποιοτικά, κάτι που επιβεβαιώθηκε πέρσι με την πρόκρισή της στους Ομίλους του Europa League. Πλέον είναι η πρώτη ομάδα από του Λουξεμβούργο που έχει πετύχει νίκη στους Ομίλους!

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)