Το διαμάντι του ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να λάμπει και κλείνει στόματα

Ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε ο αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων, Νικόλας Ιωάννου, στο ισόπαλο 2-2 της ομάδας κόντρα στην Καραμπάχ.

Ο Κύπριος αμυντικός ήταν απολαυστικός και συνέβαλε τα μέγιστα ούτως ώστε οι πρωταθλητές να φύγουν με βαθμολογικό κέρδος από το Μπακού και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης. 

Κατάφερε ν' αγωνιστεί για 65 λεπτά, και αποχώρησε τελικά τραυματίας, ενώ προηγουμένως έσφιξε τα δόντια μετά τη σύγκρουση που είχε στο πρώτο ημίχρονο με τον Ασμίρ Μπέκοβιτς.

Τα ανεβάσματα που είχε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς και η αμυντική του συμπεριφορά ήταν καθοριστική. Παράλληλα, το γκολ που πέτυχε (σ.σ. αν και χρεώθηκε τελικά ως αυτογκόλ), ήταν εξίσου σημαντικό αφού ήρθε σ' ένα σημείο που οι πολυπρωταθλητές δεν μπορούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. 

Ο νεαρός σέντερ μπακ εκ πρώτης όψεως αντιμετωπίζει ένα μυϊκό τραυματισμό με τον ίδιο να δηλώνει ότι πονάει αρκετά, ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να εξαχθούν προτού περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Άπαντες στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων εύχονται να μην είναι κάτι σοβαρό, αφού ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα από την αρχή της σεζόν.

Λίγες μόνο μέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τον Μάιο του 2023, ο Νικόλας Ιωάννου επιβεβαιώνει γιατί οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να τον δέσουν στον Αρχάγγελο μ' ένα γερό συμβόλαιο. Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι διανύει το καλύτερο διάστημα στην επαγγελματική του καριέρα.

Με τις σπουδαίες εμφανίσεις του θεωρείται δεδομένο ότι ομάδες του εξωτερικού θα χτυπήσουν σύντομα την πόρτα των πρωταθλητών με χειροπιαστές προτάσεις για να τον κάνουν δικό τους. Άλλωστε, το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων έγινε ήδη γνωστό μέσα από ανεπίσημες οδούς. 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)