Ο Ντολ είναι... happy, ο ΑΠΟΕΛ είναι

Το πρώτο του στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα έμελλε να γνωρίσει ο ΑΠΟΕΛ στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, απέναντι στην ΑΕΚ. Οι γαλαζοκίτρινοι, αν και είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και καραδοκούσαν στο μισό γήπεδο τους Λαρνακείς, δεν κατάφεραν ποτέ να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και έτσι ο δείκτης του σκορ παρέμεινε στο 0-0 και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν στο τέλος από ένα βαθμό. 

Για ακόμη ένα παιχνίδι, βγήκαν στην επιφάνεια οι αδυναμίες των γαλαζοκιτρίνων, αφού το τελευταίο διάστημα η απόδοση της ομάδας δεν ικανοποιεί ιδιαίτερα και η μουρμούρα με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και εντονότερη.

Παρ' όλη την ανησυχία που επικρατεί στις τάξεις των πολυπρωταθλητών Κύπρου, ο τεχνικός της ομάδας, Τόμας Ντολ, με το πέρας της αναμέτρησης, επεσήμανε ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του αλλά τουναντίον, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση και τα όσα έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του. 

«Δεν έχω παράπονο. Βλέπω βελτίωση, ως συνέχεια του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα, αλλά πρέπει να σκοράρουμε για να κερδίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος γιατί δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας αλλά όχι με το αποτέλεσμα. Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, άμα δεις άλλα παιχνίδια που παίζονται θα δεις ότι εμείς παίζουμε καλύτερα. Είχαμε καλή εμφάνιση σήμερα. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που της αρέσει να κρατάει την μπάλα, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς ήμασταν αρκετά καλοί. Δεν ήταν άσχημο παιχνίδι για εμάς, όπως ήταν αυτό με την Δόξα που καταλαβαίνω τα παράπονα. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με το ποδόσφαιρο. Σήμερα είδαμε γενναίο ποδόσφαιρο. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση, με όσα δώσαμε, όμως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε». 

Μέσα από τις δηλώσεις του Γερμανού προπονητή, διακρίνεται και η ιδιαίτερη φιλοσοφία που έχει ο 53χρονος τεχνικός, ο οποίος δίνει χρόνο βελτίωσης στην ομάδα και στους παίκτες του. 

Ως εκ τούτου, την ίδια ώρα ο κόσμος των γαλαζοκιτρίνων άρχισε να σιγοβράζει, με την απόδοση των τελευταίων αγώνων, αφού ακόμη και με τα θετικά της αποτελέσματα η ομάδα, δεν προσφέρει και το ανάλογο θέαμα βάση του ποιοτικού ρόστερ που διαθέτει. 

Έτσι λοιπόν, γίνεται εύκολα αντιληπτό, πώς ο Γερμανός προπονητής ακόμη κι αν είναι ικανοποιημένος με την ομάδα του στην παρούσα φάση, ο ΑΠΟΕΛ και ο κόσμος του δεν μπορεί να είναι, αφού τα τελευταία χρόνια, έχει συνηθίσει διαφορετικά...

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...